Elképzelhető, hogy 2030-ra a magyarság százalékosan is kisebbségben lesz a romákkal szemben?
Figyelt kérdés
Mert ha ilyen tendencia marad, hogy a cigányság a nyomorba is képes 5-6 gyereket leszülni 26 éves kora elött, míg a magyar nők általában 30-35 év között vállalnak gyereket..és akkor sem 5-6-ot! Meg a kivándorlás aránya is 30/1 a magyarok javára.
Mi lesz akkor?
2021. jan. 20. 18:39
3/17 anonim válasza:
Nem, mert elküldjük őket Szíriába és Észak-Afrikába, a migránsok megüresedett helyére. :)
4/17 anonim válasza:
Miért kérdezi meg valaki minden nap ezt a kérdést?
5/17 anonim válasza:
Akkor talán még nem, de 2040-re biztosan, ha a mostani tendencia folytatódik.
6/17 anonim válasza:
Én még nem láttam ezt a kérdést.De a kérdésre válaszolva egyre többen vannak az biztos.Szülnek ha kell ha nem.Felelőségérzet egyenlő a nullával tisztelet a kivételnek.Az én városomban néha úgy látom mintha már most is többen lennének.Ha ilyen ütemben szaporodnak akkor egyszer nem tartom kizártnak hogy többen legyenek mint a magyarok.Nem baj ha nem a randalírozós fajta szaporodik hanem a normálisabb bár az egyre kevesebb ez a baj.
7/17 anonim válasza:
Nem, hiába szülneka romák átlagban több gyereket, mint a magyarok, a várható élettattartalmuk,és jóval alacsonyabb. Míg egy magyar férfi várhatóélettartalma 72 év, egy roma férfié 60, egy magyar nö várható élettartalma 79 év, egy roma nöé csak 65.
8/17 anonim válasza:
De a gyerekeik a társadalom részei maradnak #7-es akkor is
10/17 anonim válasza:
Én Győr-Moson-Sopron megyében lakom, se a faluban, se a szomszédos falvakban, se a környéken, nem lakik egy roma sem, néha napján Győrben lehet látni 1-2-őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!