Csak szerintem szánalmas a Fidesz Mini Ferizése?

"ja, hogy tartottak egy sajtótájékoztatót
hűha
amúgy a nemlétező pegazusügyben meg titkosszolgálati apparátust is igénybe vettek"
Ahogy boldogult hibadiagnosztika tanárom szokta volt mondani: "hülye vagy fiam".
A TASZ mint szervezet tartotta a sajtótájékoztatót. Rácáfol a sztori a légből kapott állításodra.
A pegazus ügy, ha annyira nem létezik, miért akadályozta a fudesz figgal-körömmel a bemzetbiztonsági bizottság összehívását?
Szép dolog az önámítás, csak felesleges.

tartottak egy sajtótájékoztatót, el tudod képzelni hogy milyen visításrohamot rendeznének ha ennek a negyét próbálná meg orbán?
hülye vagy fiam

"tartottak egy sajtótájékoztatót, el tudod képzelni hogy milyen visításrohamot rendeznének ha ennek a negyét próbálná meg orbán?"
Nem tudok mit kezdeni a vágyvezérelt feltevéseiddel. A "mi lett volna ha" a világ legfeleslegesebb kérdése.
Trollnak sem vagy túl erős.

Önmagamat idézem: "A "mi lett volna ha" a világ legfeleslegesebb kérdése."
Mellékesen egy bizonyított tényt tagadsz szokás szerint.

"Biztos van, akinek nem tetszik, de ezt leszámítva hatalmas siker, az érezhető."
Miből érzed?

Hjaaj de jó lenne már ha vége lenne ennek az Orbán-Gyurcsány korszaknak. Mikor látják már be az emberek, hogy semmi értelme ezen lovagolni?!
Kíváncsi vagyok, hogy én milyen besorolást kapok a jobb és bal oldaltól egyaránt, amikor azt mondom, hogy én csak békét szeretnék már az országban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!