Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak szerintem szánalmas a...

Csak szerintem szánalmas a Fidesz Mini Ferizése?

Figyelt kérdés
2022. jan. 24. 23:33
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
82%

"ja, hogy tartottak egy sajtótájékoztatót

hűha

amúgy a nemlétező pegazusügyben meg titkosszolgálati apparátust is igénybe vettek"

Ahogy boldogult hibadiagnosztika tanárom szokta volt mondani: "hülye vagy fiam".

A TASZ mint szervezet tartotta a sajtótájékoztatót. Rácáfol a sztori a légből kapott állításodra.

A pegazus ügy, ha annyira nem létezik, miért akadályozta a fudesz figgal-körömmel a bemzetbiztonsági bizottság összehívását?

Szép dolog az önámítás, csak felesleges.

2022. jan. 25. 09:19
 42/49 anonim ***** válasza:
31%

tartottak egy sajtótájékoztatót, el tudod képzelni hogy milyen visításrohamot rendeznének ha ennek a negyét próbálná meg orbán?

hülye vagy fiam

2022. jan. 25. 09:21
 43/49 anonim ***** válasza:
82%

"tartottak egy sajtótájékoztatót, el tudod képzelni hogy milyen visításrohamot rendeznének ha ennek a negyét próbálná meg orbán?"

Nem tudok mit kezdeni a vágyvezérelt feltevéseiddel. A "mi lett volna ha" a világ legfeleslegesebb kérdése.

Trollnak sem vagy túl erős.

2022. jan. 25. 09:25
 44/49 anonim ***** válasza:
66%
mi lett volna ha a TASZ érdemben teleordibálja a világot, mint a nemlétező pegazus ügyben
2022. jan. 25. 09:28
 45/49 anonim ***** válasza:
82%

Önmagamat idézem: "A "mi lett volna ha" a világ legfeleslegesebb kérdése."

Mellékesen egy bizonyított tényt tagadsz szokás szerint.

2022. jan. 25. 09:32
 46/49 anonim ***** válasza:
31%
tehát egyetértünk, hogy a TASZ mint szervezet csak tessék lássék dolgozott, és olyan ügyvédekről van szó akik azóta már nem is TASZ-osok
2022. jan. 25. 09:34
 47/49 anonim ***** válasza:
82%
Ilyet csak te állítasz, azt is alaptalanul.
2022. jan. 25. 09:38
 48/49 a fidesz komcsi párt ***** válasza:
86%

"Biztos van, akinek nem tetszik, de ezt leszámítva hatalmas siker, az érezhető."

Miből érzed?

2022. jan. 25. 16:06
 49/49 anonim ***** válasza:
100%

Hjaaj de jó lenne már ha vége lenne ennek az Orbán-Gyurcsány korszaknak. Mikor látják már be az emberek, hogy semmi értelme ezen lovagolni?!

Kíváncsi vagyok, hogy én milyen besorolást kapok a jobb és bal oldaltól egyaránt, amikor azt mondom, hogy én csak békét szeretnék már az országban...

2022. jan. 26. 00:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!