Csak szerintem szánalmas a Fidesz Mini Ferizése?
"A legszánalmasabb az, hogy emögött olyan emberek állnak, akikre rábíztuk az országot..."
És a legszomorúbb, hogy a mi pénzünkből csinálják a hergelő propagandát.
22
persze, persze.
ha így is van, akkor azoknak a civileknek a pénze az államkasszából származik.
"ha így is van, akkor azoknak a civileknek a pénze az államkasszából származik."
érdekes, hogy a balosok őrjöngve dühöngve vágnak közbe, amikor a TASZ meg a helstinky bizottság civilségét vizsgálják a jobboldaliak
25
bárhogy hívhatod, a miniferi reklám költsége az eredendően az állampénzből származik.
és én nem vagyok balos
"Mindenesetre a TASZ a 2006-os események során jogi segítséget ajánlott fel a rendőri erőszak áldozatainak."
nem a TASZ, hanem a TASZ bizonyos ügyvédei, akik azóta már nem is tagjai a TASZnak
a TASZ az infrastruktúráját bőven nem biztosította, sőt nem kevés balliberális barátunk képviselte az államot a bizonyítottan bíróság által kimondottan ártatlanokkal szemben, akiket megpróbált meghurcolni a gyurcsányista rendőrállam
gondolom 2006-ban mindenki vétlen, ártatlan munkából hazasétáló volt.
még véletlenül sem garázdálkodott, rongált senki.
ezeket amúgy te hogy nem tudod megkülönböztetni a toroczkai féle bomberdzsekis alakoktól?
és hogyan is legitimálja azt a sor jogtiprást, amit a gyurcsányista rendőrállam elkövetett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!