Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha MZP még jól nekidurálja...

Ha MZP még jól nekidurálja magát győzhet az ellenzék?

Figyelt kérdés

2022. jan. 24. 12:46
A kérdező szavazást indított:
igen
talán
nem
31 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
11%
Először mondja el nekem, hogy mi is tulajdonképpen az ellenzéki összefogás azon kívül, hogy ők a nemfidesz.
2022. jan. 24. 12:46
 2/8 anonim ***** válasza:
13%
Ha még jobban nekidurálja magát, még jobban nyer a Fidesz. Talán ha hallgatna, lenne még esély...
2022. jan. 24. 12:47
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Nem MZP-n múlik, ő eddig is rendesen kampányolt. A pártoknak kellene végre felemelni a seggüket a lista mellől, és kimenni kampányolni, akkor lenne esély a kormányváltásra. MZP ha megszakad sem tudja egyedül vinni az egész kampányt
2022. jan. 24. 12:47
 4/8 anonim ***** válasza:
9%
MZP kampányolt? Fel tudná valaki sorolni a kampánytevékenységét? Csak mert én az előválasztás óta az aláírásgyűjtéskor hallottam róluk utoljára. Na meg ha néha mondott MZP valami egetrengető hülyeséget.
2022. jan. 24. 12:50
 5/8 anonim ***** válasza:
9%

Abban sem vagyok biztos, hogy egy ellenzéki győzelem esetén valóban MZP lenne a miniszterelnök, de ha mégis, abban biztos vagyok, hogy záros határidőn belül leváltanák.

Ennek oka is egyszerű: az országgyűlési választásokon nem miniszterelnök jelöltekre szavaz a nép, hanem körzeti képviselőkre, és pártlistákra.

Miniszterelnök jelöltje a pártoknak van, de ha többségük van az országgyűlésben, a miniszterelnököt le lehet váltani, vagy a választás előtt a jelöltet lecserélni.

MZP mögött pedig még annyira sincs ott az összefogás, mint amennyire Medgyessy mögött volt anno az MSZP tagság.

2022. jan. 24. 12:58
 6/8 anonim ***** válasza:
82%

#4 "MZP kampányolt? Fel tudná valaki sorolni a kampánytevékenységét?"

A teljesség igénye nélkül a személyes, utcafórumos kampányhelyszínei:

október 16 Budapest Széll Kámán tér

október 16 Dunakeszi

október 16 Szentendre

november 23 Gárdony

november 27 Szolnok

november 27 Békéscsaba

november 27 Kecskemét

december 6 Szeged

december 9 Kistelek

december 10 Balatonfüred

december 10 Sümeg

december 10 Nagykanizsa

december 10 Marcali

december 11 Győr

december 11 Székesfehérvár

december 11 Esztergom

december 14 Albertirsa

december 15 Kiszombor

december 17 Pécs

december 17 Szigetvár

december 17 Barcs

december 17 Kaposvár

január 5 Budapest Nyugati tér

január 8 Monor

január 14 Budapest Móricz Zsigmond körtér

január 14 Budapest Almássy tér

január 14 Budapest Széll Kálmán tér

január 14 Budapest Deák tér

január 14 Budapest Blaha Lujza tér

január 15 Gyöngyös

január 15 Hatvan

Jelenleg 15 új eseménye van meghirdetve, mert negatív lett a tesztje, és folytatják az országjárást. Ezeken lehet vele személyesen találkozni, beszélgetni, kérdezni.

Emellett egy rakás interjút adott tv-ben és youtubeon is, ezeket megtalálod a saját youtube csatornájára feltöltve, vagy szimplán a keresőbe beírva. Nyilván ezek mellett aktívan használja a közösségi felületeit is, ahol szintén folyamatosan dolgoz fel különböző témákat, tart élő adásokat.

2022. jan. 24. 13:03
 7/8 anonim ***** válasza:
40%

3# as... kicsit sem zavar, hogy Márki állította le az ellenzéki Összefogás pártjait, hogy ne, majd ő, akarom mondani Ő! kampányol.

Nos, Márki kampánya eddig óriási kudarc, megannyi kommunikációs hibával.

Az egyik ismerősöm pont azt magyarázta nekem, amúgy volt ellenzéki szavazó, hogy ez a Márki Zay pontosan olyan, mint aki mindenre tudja, hogy mit kellene csinálni, miközben a kommunikáció nagy része az ellenfél pocskondiázásával telik, CSAK sosem mondja el, hogy HOGYAN!!!

2022. jan. 24. 13:42
 8/8 anonim ***** válasza:
91%
#7 Honnan veszed ezt? MZP nem állította le egyik pártot sem, sőt, számít a támogatásukra. Egyedül személyesen gyurcsányt kérte meg hogy maradjon távol, ami szerintem nem volt olyan rossz ötlet, figyelembe véve az elutasítottságát.
2022. jan. 24. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!