MZP elfogadottá/szobatisztává tette a választók lefogyatékosozását?
Attól mert gyurcsány becsatlakozott MZP mellé és ő elfogadja az ilyen kommunikációt, az még nem válik elfogadottá. Csak lecsökken vele azok száma akik majd rájuk fognak szavazni.
De semmi új nincs benne amúgy, a ballibek egy évtizede hasonló módon nyilvánulnak meg azokról akik nem velük értenek egyet mindenben.
Nem ő kezdte.
A most kizárt Bangóné sokkal durvább beszólásokat tett.
Az ujsagirokra mondta, es mivel ezutan lehoztak, h a fideszeseket fogyizta le, ugy gondolom igaza is van, aki ennyire nem tud szoveget ertelmezni (vagy nem akar) arra az ilyen sertes boven rafer.
Persze nem akarom elbagatelizalni a csavo kommunikacioja messze nem politikushoz melto, tul oszinte, az meg lehet valakinek szimpatikus de egy politikus legyen diplomatikus.
Itt az esetről szóló cikk, tessék: [link]
Ha valaki ezt úgy értelmezi, hogy minden fideszes fogyatékos, hát akkor ő tényleg az.
Az indexen megtalálható a teljes kivágatlan videó.
"Én azt mondtam, hogy Szeged. Nem India, Szeged. Elnézést kérek, de hogyha annyira fogyatékosak szegény fideszes propagandisták, – és a fogyatékos azért nem szerencsés szó, mert a fogyatékosokat szeretjük, a fideszes hazug propagandistákra viszont rendkívüli módon neheztelek – tehát nyilvánvalóan az ő szellemi képességük valószínűleg nincs, nem azt mondom, hogy tökéletes, de semmiképpen nem a szellemi képességükkel van baj. A végtelen aljas gonoszság, ez jellemzi ezt a tolvajtársaságot” – mondta Márki-Zay Péter (A fenti szövegrész 25 percnél nézhető vissza a beszélgetésben).
A gyengébbek kedvéért kimásoltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!