FankaDeli --> Ha én cigány lennék, vélemények?
"Értem mit akar mondani, és hasonló véleményen vagyok, DE zeneileg ez egy 0. Látom, a politika témában tetted fel a kérdést, tehát a zeneiség értékelése nem is olyan fontos.
Én unom ezt a balfék fankadelit, aki a nagy magyarságából él meg az ócska szövegeivel..."
Mert te tudsz zenélni mi? Tudsz felmutatni valamit???!!!vagy netán fáj az IGAZSÁG?!:)
Szerintem piszok jó Fanka. Mind zeneileg, mind a szövegben. Ő legalább kimondja az igazságot, amit mások nem mernek, vagy esetleg nem is ismerik.
És kérem szépen, kulturáltabb véleményeket írjatok, mert nem vagyunk bunkók, és szerintem normálisan is lehet közölni a saját nézeteinket. Ha nem tetszik akkor nem tetszik, nem kell másokat lehordani azért, mert nekik tetszik. És ez fordítva is igaz.
Nekem mindenesetre nagyon bejön FankaDeli stílusa, szinte minden nap szoktam hallgatni. ^ ^
Azért lehet nem szeretni Fanka zenei stílusát, de amiről beszél az nagyon is fontos. Ma a cigányok tényleg ember alatti módon viselkednek. És ez egy mindennapos kérdés. Az ember sehol sincs tőlük biztonságban. Fanka is felhívja erre a figyelmet.
Szomorúan konstatálom, hogy ma tanult politikusok a rasszizmus ellen akarnak fellépni (ami ma már elég elcsépelt fogalom), és nem a bűnözés ellen.
Csak annyi hogy ha cigány lenne ugyanolyan lenne mint a többi.
A vér nem válik vízzé.
FankaDeli nagy tiszteletre méltó ember jó páran nem gondolják így de azok, hát had idézzek Fankától "alszanak..."
amúgy szerintem nagyon jó ez a szám.
Én annyit mondok hogy szerintem ez egy nagyon jó szám!
Ezt azért szedem külön mert most egy kicsit a zseninknek is szólnék! Egy rapnek szerintem a szöveg a lényege! Ő bármiféle rasszizmus nélkül a mai helyzetet leírva oktatja tulajdonképpen az embereket! A szövegnek jó a ritmusa tehát a szöveg első osztályú! A rappelés nagyon minőségi! A hangja kellemes, az akcentusa és a hanglejtése egyszóval minden nagyon oda lett téve! A zene alap meg teljesen megállja a helyét! Amikor a refrént mondja nagyon oda illik az az alap. Legalábbis én úgy érzem hogy szinte visszaadja az egésznek a hangulatát! Azonkívül is az egész teljesen fülbemászó és kellemes! Ezek után kérdem te senkiházi! Most neked a rap zenével van bajod? Mert ennél már nehéz jobb rappeket megcsinálni! Akkor neked ha ez 0 akkor az a sok-sok még azok közt is sok egész jó rap zene milyen? Ha így állsz az egészhez inkább ne is írj rap zenékhez! Egyébként csak úgy megjegyezném hogy 15 szóló albumot rakott össze 13 év alatt, már volt a Suhancos nevű együttesbe is, rádióműsora volt és Magyarország 5 legismertebb akármilyen rappet művelő előadó és együttes közt van. Ha majd te fele ennyit is elérsz akkor szólj!
Aki meg szidja Fankát az nézzen magába! Ő egy igazi példakép! Család centrikus, nacionalista, igazságpárti és konzervatív! Ezt mind látszik hogy a őszintén a szívéből mondja és hogy átlátja az egész helyzetet ami most itt van! Ha valaki őt szidja kíváncsi lennék rá milyen ember is valójában! Valószínűleg egy barom lusta kis csicska aki a monitorja mögül osztja az észt de a való életben egy senki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!