Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » FankaDeli --> Ha én cigány...

Lecsoka kérdése:

FankaDeli --> Ha én cigány lennék, vélemények?

2010. szept. 9. 18:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
21%
Semmi. Unom ezt a témát. Végig se néztem.
2010. szept. 9. 18:05
 2/21 anonim ***** válasza:
31%

Értem mit akar mondani, és hasonló véleményen vagyok, DE zeneileg ez egy 0. Látom, a politika témában tetted fel a kérdést, tehát a zeneiség értékelése nem is olyan fontos.

Én unom ezt a balfék fankadelit, aki a nagy magyarságából él meg az ócska szövegeivel...

2010. szept. 9. 18:28
 3/21 anonim ***** válasza:
77%
jó szám.
2010. szept. 9. 18:50
 4/21 Kokas Lajos ***** válasza:
89%
Nekem tetszik! Sok vélemény közül a legszimpatikusabb a számomra, ha alulról kezd el valami megmozdulni. Legyen a cigányságnak saját tartása, fogja ki a jobbik vitorlájából a szelet, úgy hogy becsületesen él, nem a többiekkel tartatja el a gyermekeit, dolgozik, stb. Nem válasz az, hogy akkor legyen munka, mert az nincs másnak sem!!! Fankadeli a saját stílusán belül, szerintem jó, nekem tetszik az amit csinál!
2010. szept. 9. 18:56
 5/21 anonim ***** válasza:
72%
Szeressük Fankát ;)
2010. szept. 9. 20:11
 6/21 anonim ***** válasza:
33%
Én fanka helyében elbújnék, nemhogy még "tanítanám" a közönséget. Szánalmas és kétszínű ember. Csak azért szeretik, mert "nemzeti radikális".
2010. szept. 9. 22:29
 7/21 anonim ***** válasza:
22%

Hát nem egy zenei alapmű. Helyében nem zenélnék, másként próbálnék előtérbe helyezkedni. Pocsék, zeneileg aluliskolázott. És ezt aktív zenészként mondom. A szövegei a saját nézeteit tükrözik, ezt nem kívánom minősíteni, ő dolga.

Nemzeti alternatív rock után azt hittem, hogy lejjebb már nem lehet süllyedni. Tévedtem...

2010. szept. 10. 11:09
 8/21 anonim ***** válasza:
81%

Pont most halgattam meg...

Teljesen igaza van.Ő legalább kimondja amit gondol.

2010. szept. 10. 18:37
 9/21 Kokas Lajos ***** válasza:
100%
"És ezt aktív zenészként mondom." Kedves "meg nem értett zseni"!! Szerinted nem egy zenei alapmű, meg sz@r az egész. Neked tényleg nem tünt fel, hogy ez a srác szponzorok, tehetség kutató nélkül ismert, mások (gondolom botfülüek)által szeretett és halgatott zenész, a te nevedet pedig nem is ismerjük???? Más stílus, mint amit egyesek megszoktak. Tudod valami ilyen dekadens macskazenész volt Mozart a maga idejében!!!!! :D:D:D
2010. szept. 12. 00:28
 10/21 anonim ***** válasza:
16%

Jujj, neee! Ne hasonlíts már egy ilyen zenei aluluiskolázott embert Mozarthoz! Még a végén a féllábú nyer a seggberúgó versenyen!

Szerinted ez zene? Mert az emberek józaneszű többsége ennél többre vágyik. Szövegeivel nem foglalkozom, hiszen az az ő dolga. De zeneileg nulla! Én a "zenéjét" minősítem! Talán járj többet az operaházba! (Nem árt, ha előadásra)

Számtalan tehetséges, jó érzékű Magyar zenész van, aki nem csak azzal tűnik ki a sorból, hogy szövegeket ír, hanem a zenéje alapokon nyugszik.

A "meg nem értett zseni"

2010. szept. 12. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!