Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen lenne ma az ország 45...

Milyen lenne ma az ország 45 év szovjet befolyás nélkül?

Figyelt kérdés
Életszínvonal stb.

2022. jan. 23. 15:09
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
80%

Egy szóval sem mondtam, hogy Orbán Viktor, miniszterelnök úrnak nincs hibája. Néhány témával magam sem értem egyet.

- a megváltozott munkaképességű embereket megkárosító 2013. január 1-jén életbe lépő jogszabályok (bár az alapokat megértem, mert a rendszerváltás utáni másfél évtizedben nagyon sokan visszaéltek ezzel a lehetőséggel)

- Az egyes igazságügyi tárgyú törvények módosításáról szóló 2020. évi CLXV. törvény egyes tartalmi pontjaival (amiben kormányzati pozícióban lévő személy dönthet arról, hogy ki fogadhat örökbe gyereket, pedig ehhez a kormánynak alapvetően semmi köze nincs)

- a pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorúbb fellépésről, valamint a gyermekek védelme érdekében egyes törvények módosításáról 2021. LXXIX. törvény egyes részeivel (ezekben a pedofíliát összemossa a homoszexualitással, ami teljesen más és gusztustalan)

Ennek ellenére továbbra is azt mondom, hogy inkább maradjon a jelenlegi kormány, mint egy működésképtelen ellenzéki összefogás.

2022. jan. 24. 17:41
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
Át kellene hoznom a vacsorámat "kegyelmeséktől" és eltűnődnék, hogy ők egész fazékkal esznek :)
2022. jan. 27. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!