Mikor és hogyan kezdtek el ezek a pletykák terjedni Orbánról?
Van pár meglehetősen erős pletyka Orbánnal kapcsolatban, amikről nem tudom, hogy bizonyítékok is vannak-e rá vagy csak urban legendek. Egyáltalán ki, mikor, és miért kezdte el terjeszteni ezeket? Ezekre gondolok:
Idegösszeomlást kapott és Grazban kezelték. Többen írják folyamatosan hogy Orbán skizofrén, paranoiában szenved. De ez a sokat emlegetett kezelés mikor volt, és miből gondolják?
Veri a feleségét. Erről pláne nem tudok semmit, de több helyen láttam már szinte tényként leírva.
A fia, Gáspár meleg. Valami szakdolgozatot emlegetnek itt első sorban, de ez annyira perdöntő lenne? Az, hogy nincs felesége önmagában nem akkora dolog.
Valaki tud ezekről az ügyekről valami konkrétumot? Mintha csak lógnának a levegőben, pedig elég súlyos vádak. És érdekes, hogy Orbánt sem hallottam soha ezekre reagálni, vagy hogy mondjuk felháborodottan cáfolta volna bármlyiket is.

Az, hogy Orbán beteg, ezt semmilyen írás nem bizonyítja jobban, mint Orbán maga - az elmeállapotával! Igen, Grazban kezelték, erről ki is került egy számla, és nem töltöttem le, mert nem érdekel, és nem őrizgetem csak azért, hogy szabó T. Gábort meggyőzzem, mert teljesen hidegen hagy, hogy ő mit hisz el, és mit nem!
A Gazsi vélhetően meleg - én nem próbáltam ki, mert én meg nem vagyok meleg. De engem ez zavar a legkevésbé!!!
Anikó asszonyt szinte alig lehet a nyilvánosság előtt látni, és amikor valahol feltűnik, hát nem úgy néz ki, mint aki nagyon boldog... hogy finom legyek... Nagyon-nagyon tönkre van menve!
Mondjuk Orbán környezetében nem sok boldog embert látni, mert mindenki meghülyül mellette, mert undorító egy stílusa van!

Csakhogy az a számla amire te utalsz, kiderült, hogy teljesen hazugság. Az egyik médium elvileg meg is kereste a kórházat, akik közölték, hogy Orbánt sosem kezelték. Én pedig jobban hiszek a kórháznak, mint egy hamisított papírnak.
Gáspár mássága is megkérdőjelezhető, bár erősen gyanús a helyzete.
Lévai Anikó asszony a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet egyik jószolgálati nagykövete, ami nem kis felelősséggel jár. Ennek kapcsán Ő végképp találkozik a társadalom szélein tengődő emberekkel is, ami egy nőt sokkal jobban megvisel, mint egy férfit.

22: "Csakhogy az a számla amire te utalsz, kiderült, hogy teljesen hazugság."
Oszt' hogy derült ki, jóember? Talán Orbán jogerősen helyreigazítást nyert?
Nem!
Talán Báyer Zsótika cáfolta?
Hehehe:neki egy szavát sem lehet elhinni - ugyanúgy mint a vezérének sem!

A Kórház cáfolta meg. Ezt világosan leírtam a #22 hozzászólásomban, de úgy látom, hogy az olvasás is néha nehezedre megy.

Mit is cáfolt a kórház?
Melyik kórház?
És mindegyik kórház kijelentette hogy nem kezelte Orbánt?
"Az egyik médium elvileg meg is kereste a kórházat, akik közölték, hogy Orbánt sosem kezelték." - Elvileg??? Vicces kiscsóka vagy, bakker!!!
És ha Orbánt nem kezelték(?), "csak" gyógyították???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!