Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor és hogyan kezdtek el...

Mikor és hogyan kezdtek el ezek a pletykák terjedni Orbánról?

Figyelt kérdés

Van pár meglehetősen erős pletyka Orbánnal kapcsolatban, amikről nem tudom, hogy bizonyítékok is vannak-e rá vagy csak urban legendek. Egyáltalán ki, mikor, és miért kezdte el terjeszteni ezeket? Ezekre gondolok:

Idegösszeomlást kapott és Grazban kezelték. Többen írják folyamatosan hogy Orbán skizofrén, paranoiában szenved. De ez a sokat emlegetett kezelés mikor volt, és miből gondolják?

Veri a feleségét. Erről pláne nem tudok semmit, de több helyen láttam már szinte tényként leírva.

A fia, Gáspár meleg. Valami szakdolgozatot emlegetnek itt első sorban, de ez annyira perdöntő lenne? Az, hogy nincs felesége önmagában nem akkora dolog.

Valaki tud ezekről az ügyekről valami konkrétumot? Mintha csak lógnának a levegőben, pedig elég súlyos vádak. És érdekes, hogy Orbánt sem hallottam soha ezekre reagálni, vagy hogy mondjuk felháborodottan cáfolta volna bármlyiket is.

2022. jan. 23. 14:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
89%
Nem kell a baloldali médiának lejáratnia Orbánt, már megtette saját magával.
2022. jan. 23. 15:46
 12/25 anonim ***** válasza:
10%

Ez így hazugság!

2022. jan. 23. 15:59
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Az a hazugság amit te írtál.
2022. jan. 23. 16:01
 14/25 kokakólalájt ***** válasza:
84%

#8: "Miért olyan egyértelmű, hogy Orbán Gáspár homoszexuális?"

Te magad is erre utaltál az első bekezdésedben, mikor ezt írtad:

"érdekes, hogy a nála 1 évvel idősebb nővére és 3 évvel fiatalabb húga már régen házas és több gyermekes szülő, míg róla semmilyen olyan információ nincs, hogy egyáltalán barátnője, menyasszonya vagy felesége volna, nemhogy gyermeke lenne."

Ez már egy 50%-os bizonyíték. A maradék 50% meg az, hogy a melegházasságról írt szakdolgozatot. Miért tenne ilyet egy heteró férfi?

2022. jan. 23. 16:05
 15/25 anonim ***** válasza:
25%

Az semmit nem jelent, hogy sem felesége, sem barátnője nincs. Bár azt persze nem mondom, hogy nem gyanús a dolog. A témaválasztás pedig adódhat abból is, hogy esetleg a legjobb barátjáról tudja, hogy "más" és ezért írt erről. Ez a korosztály a környezetéből is veszi a témákat.

2022. jan. 23. 16:07
 16/25 anonim ***** válasza:
70%

14

Azt se felejtsük el, amikor az szektájába jóképű izmos pasikat keresett, hogy krisztus feleségei legyenek.

2022. jan. 23. 16:10
 17/25 kokakólalájt ***** válasza:
100%
Szektája is van? Erről lemaradtam. Ennyire azárt nem követem az élettörténetét.
2022. jan. 23. 16:20
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Amióta az Orbán Viktor fia, Gáspár által alapított Felház szekta e hét keddjén a következő posztot rakta ki a Facebook-oldalára, a Bibliát nem ismerő online többség nem szűnik meg kétértelműen vigyorogni és szaftos kommentárokkal vagy azok nélkül továbbküldeni vagy kifigurázni, hogy

✊♂️♂️FIÚ önkénteseket keresünk! 倫♂️✊A lányok már bizonyítottak, most férfi erősítésre van szükségünk!Gyere és mutasd meg, hogy Jézust követni férfias és kemény feladat! Keresünk edzett, erős jellemű srácokat akik nem félnek Jézus menyasszonya lenni.

2022. jan. 23. 16:22
 19/25 a fidesz komcsi párt ***** válasza:
80%

["skizofrén"

Ezt speciel saját maga mondta.

"Mindig is volt egy ilyen, kicsit skizofrén hajlamom"

-Orbán Viktor]

Amit ez után mondott, az nekem nem skizofréniának tűnik, mondom ezt Orbán ellenesként.

2022. jan. 23. 21:54
 20/25 anonim ***** válasza:
26%

Ha az én válaszomra reagáltál, akkor hozzál rá olyan írásos bizonyítékot, amelyek a kérdésben szereplő dolgokban bizonyítékkal szolgálsz.

Mire gondolsz?

2022. jan. 23. 22:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!