Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kijött a kötelező oltásról...

Kijött a kötelező oltásról szóló rendelet! Ki mit szól hozzá?

Figyelt kérdés
Érdekes módon, vannak olyan részek, amik nem kerültek ki a 60/2021-es rendeletből, csak mintha arra fókuszálnának, hogy az illetőről hatóságilag legyen megállapítva, hogy kovidos volt...

2022. jan. 21. 10:42
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

30

És akinek oltottan sem biztos, hogy megvan az ellenanyagja?

Az vegyen fel 57 oltást?

2022. jan. 23. 10:25
 32/34 A kérdező kommentje:

30

Azért 4 havonta, mert kedves vezetőtök ezt a törvényt hozta egy évvel ezelőtt! És benne volt az is, hogy lehet hosszabbítani megfelelő véreredménnyel, amikor lejár!

Egy évig ez volt érvényes! Milliónyi ember így szerzett kártyát!

Baszki, ezekkel vitatkozni tényleg olyan, mint a galambbal sakkozni!

2022. jan. 23. 10:27
 33/34 A kérdező kommentje:

30

"Az nem mehet, hogy "hát, majd kiperkálja, ha akarja", sem arra, hogy rákötelezed, hogy fizesse ki magának, akkor is, ha nem tudja."

Aha. És az bezzeg mehet, hogy saját felelősségedre oltatsz és ki tudja, mit okoz neked (pláne frissen átesetten - tavaly tavasszal ezzel is tele volt a sajtó, hogy aki átesett, bizonyos ideig nem oltathat)

2022. jan. 23. 10:30
 34/34 anonim ***** válasza:
77%

Jó, nem velem vitatkozz, én csak megpróbáltam felvázolni egy olyan rendszert ami a tényleges védettséget nézné, és rámutatni, hogy elég nehézkesen működne.

Nem kell egyből sértegetni meg összemosni valamilyen csoporttal. Nem tudom pontosan kire gondolsz, de 99%, hogy nem tartozom oda. A "kedves vezetőtök"ből ítélve fideszesnek nézel, azt meg köszönöm, de elutasítnám. Mindenesetre örülök, hogy így állsz hozzám, azt hiszem kár akkor itt tovább válaszokat adni.

2022. jan. 23. 19:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!