Igaz, hogy félreértelmezés volt MZP-ék felmérése és valójában MZP vezet 64%-al?
MZP egy vicc, mondom ezt úgy, hogy Összefogás párti vagyok.
A sok gyökér MZP-fanatikus megnyerette a választást Orbánnal... Előre borítékolható volt, hogy MZP a stílusával egyre több embert elfog veszíteni... Így is történt.
A fideszes közvéleménykutatók a fidesz előnyét mérik, az ellenzékiek az ellenzék előnyét, a többi szerint meg nagyjából azonos a támogatottsága a két oldalnak.
Ez inkább az ellenzék számára bíztató, mert ők még csak most erősítenek bele a kampányba, míg a kormány már hónapok óta nyomatja a propagandát és szórja a választási pénzt a nép közé (hitelből).
Még senki nem mérte - mert nem is nagyon leehet - hogy melyik egyéni körzetben melyik jelölt lehet a befutó.
pedig a választást a 106 egyéni mandátum sorsa dönti el, nem a 93 pártlistásé.
Mondjuk érdekes a táblázat, ami ma megjelent a Telexen az egyéni jelöltekről. Ahol a fideszes jelölt 2018-ban nem 50+% szavazatot kapott, az mind az ellenzéknek áll, de nyerhet a többiből is.
Nem érdekel, hogy ki mit nézett be esetleg.
Szerintem a Fidesz és Orbán Viktor vezet, nyilván szoros lesz az eredmény, de szerintem a Fidesz a mandátumok kb 55-60 százalékát behúzza és nyer.
Márki egyébként az én meglátásom szerint inkább szavazókat vesztett az utóbbi 1-2 hónapban, mint fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!