Most komolyan, mi a gondja az embereknek a "migránsokkal"?
Figyelt kérdés
Észre kell venni hogy sokkal több ember hal meg mint ahány gyerek születik. A demográfiai és gazdasági összeomlás elkerülése érdekében muszáj máshonnan hozni embereket, akik dolgoznak, kitermelik a nyugdíjat stb.2022. jan. 17. 21:02
11/23 anonim válasza:
A demográfia javítása érdekében korábban több százezer szlávot és románt fogadtunk be. A százezrek milliók lettek, majd a nacionalizmus ébredése miatt elvitték az ország kétharmadát. Szintén a demográfia miatt befogadtunk több tízezer cigányt, ma már egymillió van belőlük, és jóbal nagyobb a munkanélüliek, aluliskolázottak és börtöntöltelékek aránya közöttük, mint a magyarok között. Biztos kell nekünk még több bevándorló?
12/23 anonim válasza:
Amit Viktorom mond, azt gondolom általa én is, mint egy bit-el csak erre vagyok képes.
13/23 anonim válasza:
Ott fogalmad sincs mik mennek, mégis miért ne jöhetne olyan európába aki nem akar bűnözésből élni, kalózkodás, drog, fegyverek...
Szerintem örülj hogy mostoha sorsó ország lakosaként, de nyugodtabban élsz náluk.
14/23 anonim válasza:
Inkább kínai egyetemisták, mint muzulmán terroristák.
Hajrá Fidesz!
15/23 anonim válasza:
Csak.annyi hogy, migránst veszik fel ukránt mert olcsoban dolgozik.Engem meg nem mert rengeteg adót kel fizetni egy magyarért aki nincs le % -va.
16/23 anonim válasza:
A férfiak okozzák a problémát, a nőket szerintem be lehet engedni
17/23 anonim válasza:
16 Hát nem tudom. MEgválogatnám, hogy milyen nőket engedek be.
18/23 anonim válasza:
Ha en se mehetek kulfoldre a megfelelo papirok nelkul, akkor ide sem jojjon senki illegalisan.
19/23 anonim válasza:
Akit nem hívtunk az ne jöjjön. Ha neked vesszőparipád, hogy ide kell engedni minden féle prosztót, akkor megérdemelsz egy akasztást.
20/23 anonim válasza:
Na ezen hozzászólásokban megmutatkozik a magyarság....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!