Fidesz SZJA politikája miatt bukatja el a választást?
Figyelt kérdés
Ahogy hallom rengeteg embernek nem tetszik ez a 25 év alatti SZJA eltörlése?2022. jan. 17. 12:27
11/20 anonim válasza:
A legizgalmasabb az lesz, hogy pár ezren a választások előtt töltik be 25-öt és megtapasztalhatják amiről írsz.
Még arra is lehet idő, hogy a sajtóban megjelenjen a dolog.
12/20 Koplárovics Béci válasza:
"Ahogy hallom rengeteg embernek nem tetszik ez a 25 év alatti SZJA eltörlése?"
Megkérdezted a kocsmában 60 éves haverjaidat, vagy tudsz valami reprezentatívabb felmérést is erről?
13/20 anonim válasza:
Mondjuk van benne logika, mert az emberek alapvetően irigyek arra, amit más kap, ők meg nem.
15/20 anonim válasza:
Az egy hülyeség, hogy az egyetemeken ne lenne Fideszes. Korábban ott taroltak a Jobbikosok, hisz ez a korosztály az, amely minden ellen lázad. Most ugyanezt csinálja a Mi Hazánk és bizonyos értelemben a Fidesz-KDNP, csakhogy az utóbbi tud olyan szabályokat alkotni, amihez létszámhiányában az előbbi nem képes.
16/20 anonim válasza:
Ez nem buktató intézkedés, de a nem érintettek számára mindenképpen sérelmes., mert valóban elképzelhető, hogy egy gyakorlattal rendelkező 26 éves kevesebbet kap majd, mint egy 22-23 éves. Meg aztán pl. a KATA-sok kedvezményes adóalapjának felső értékét sem emelték meg.
17/20 anonim válasza:
Nekem tök mindegy, mert engem egyszerűsítettben foglalkoztat a főnök, a maradékot meg kifizeti kp-ben, szóval nem érint az szja téma, nekem egy fillérrel nem lett jobb. Hali a magyar valóságból.
19/20 anonim válasza:
Újabb 2/3-ad. Hatalmas bukás!!!
20/20 anonim válasza:
#19 Orbán is hogy megbukott megint!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!