Szerintetek az SZJA mentességet a választások után vissza vonja a nyertes?
Figyelt kérdés
Szerintem mind Orbán, mind MZP vissza vonja, bármelyikük is fog nyerni.2022. jan. 7. 17:04
1/8 anonim válasza:
Nem hiszem. A 25 évvel alattiak szja mentessége egy jelentéktelen tényező mert egyrészt kevesen dolgoznak 25 év alatt, részt akik dolgoznak is nemsoká szja-t fizetnek...
3/8 anonim válasza:
a választás másnapján vissza lesz vonva minden osztogatás, fizetésemelések eltörölve, az adóvisszatérítést meg behajtják, aki nem fizeti vissza azt kilakoltatják
4/8 anonim válasza:
100-150 milliárdos tétel(aminek a negyede egyből megy vissza áfaként), egy 25-30 ezer milliárdos költségvetésben(0,5%-a).
Elméletileg az ellenzék visszavonhatná és vezethetne be valami "igazságosabbat" helyette de szerintem nem fogják meglépni.
A Fidesz meg tuti nem fogja a saját ötletét kiherélni.
5/8 anonim válasza:
Nem vonják vissza, az ellenzék sem, mert rosszul nézne ki.
A fidesz meg szimplán kivet majd más adókat, ahogy pl. a népek nem érzik, hogy a 27%-os ÁFÁ-val folyamatosan adóztatják őket, stb.
6/8 anonim válasza:
"A Fidesz meg tuti nem fogja a saját ötletét kiherélni."
Nem saját ötletük, a Jobbik javaslata.
8/8 anonim válasza:
Mikor vonta vissza a Fidesz egy friss adócsökkentését? Szerintem soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!