Fidesz SZJA politikája miatt bukatja el a választást?
Hol hallottad ezt?
Hány embertől? Reprezentatív felmérés van?
#3 2020 végén 260 ezren dolgoztak rendes munkaidőben foglalkoztatottként a 24 év alatti korosztályból. Ezen felül vannak az alkalmi munkavállalók, diákmunkások, duális képzésben dolgozók.
Ez egy tökéletes nesze semmi, fogd meg jól intézkedés. Arra pont elég, hogy felértékelődjön egy hitelhez a fizetésük és csokkal, meg babaváróval 30 évre eladósíthassák magukat.
Én nem sajnálom a fiataloktól, de ez feszültséget hoz az idősebb korosztállyal. Miért tanítsa be, ha már kezdőként is többet visz haza, mint ő? Hol az ő megbecsülése?
Kell tenni a fiatalok helyzetének a javításáért, de nem így.
Szerintem is hülyeség és nekem se tetszik. Mármint lényegesen többet fogok kapni így, de ez önmagában nem volt szempont, illetve ezért plána nem adom el a szavazatomat.
A legviccesebb az lesz, amikor hirtelen nagyot esik majd a 25 év alattiak fizetése, mert betöltötte a 25-öt. Ő meg nyilván verni fogja az asztalt, hogy mi az, hogy kevesebbet kap.
Mivel nem korhoz van kötve a fizetés emelés, így mindenképp ez lesz.
Nem emiatt fognak veszíteni, ha veszítenek.
A tanult 25 év alattiak pont lesz.rják, hogy kapnak-e szja mentességet pár évre az átlagfizetés mértékéig, mert tudnak számolni és ilyesmivel nehéz kiszúrni a szemüket.
Egyetemeken elég ritkásan találsz fideszest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!