Orbán Viktor a társadalom aljának próbál ezzel imponálni, hogy disznót vág és pálinkával beb*szik?
Szerintem igen, ez annyira falusi.
A falusi azért neveli eteti hízlalja a disznót, mert utána levágja és van belőle szalonna kolbász mittomén.
Ezt az átlag ember megveszi a boltban, bár az már csak tömeg gyártott, sokkal rosszabb.
Nah most orbán csak azért pózol a disznóval mert elő akarja adni hogy ő is csak egy falusi átlagember.
Nem az aljának, inkább azoknak akik régebben ezt csinálták vagy még mindig ezt csinálják.
Én is voltam ilyen eseményeken, pedig még 30 se vagyok.
De akinek van egy kis esze az tudja hogy ez csak színjáték.
Kiment pózolt 1et aztán megy vissza a palotába.
Vilag eletemben Pesti voltam/vagyok a belvarosbol ... meg is vagunk minden evben disznot. Jobban szeretjuk a sajat izesitest, mint a boltit. Husvetra is mindig sajat fustolesu sonka van az asztalon.
Szoval szerintem varosi ember is vaghat disznot telen, persze nem a lakotelepen.
16.
Régen majd minden vidéki háznál neveltek disznót, tartottak csirkét éppen azért mert nem voltak gazdagok. Abból fedezték a téli élelmüket. Zsír, szalonna, kolbász, sonka a napi megélhetést biztosította. Kenyeret sütöttek, nem készen vásárolták.
Ma pedig sok vidéki ember a Tescoba jár húsért, mert disznót sem lehet már tartani sok helyen, mert a szomszéd nem bírja a disznó szagát.
Játssza az agyát, hogy milyen együttérző-, milyen könnyen le tud szállni a nép színvonalára.
Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!