Queer honfitársaim, ti hogyan vélekedtek a Fidesz LGBTQ+ ellen folytatott lejárató-, illetve gyűlöletkampányáról?
Én biszexuális ember vagyok, aki mindkét nem iránt érez vonzalmat. Nem érzem, hogy a mindennapokban különösképp meg lennék különböztetve azt leszámítva, hogy sok ismerősöm előjön a bu*i vicceivel, ami számomra kicsit sem vicces. A szexualitásomról csak keveseknek beszélek, nekik is mértékkel. Ugyanakkor nagyon rossz fényt vet az egész országra szerintem, hogy tényleg mi vagyunk a legnagyobb problémája ennek a vezetőségnek, és pl a cigányság vagy a fiatalok elvándorlása kicsit sem aggasztja a Fideszt. Most csak egy valamit említettem, nyilván más problémák is vannak.
Ti hogyan élitek meg így a mindennapjaitokat?
12es, akkor ne asszociáljátok magatokat ezekkel. Ezek is lmbtq-k.
Tudod, a nácik többsége a nünbergi pernél nem ölt embert személyesen...
➖➖➖➖➖➖➖➖
🟠 4/5-öd, JÖVÜNK !
➖➖➖➖➖➖➖➖
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🟠 Teljesen igaza van a FIDESZNEK !
🟠 Az LMBTSZARSÁGNAK nincs helye az ÓVODÁKBAN !
🟠 OV22 , Jövünk !
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Nagyon egyszerűen, mivel én már évek óta Londonban mosogatok, sehogy.
Ez nem nekünk gáz, hanem nektek, akik, még most is abban a szutyok mocsárban bűzölögtök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!