Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Queer honfitársaim, ti hogyan...

Queer honfitársaim, ti hogyan vélekedtek a Fidesz LGBTQ+ ellen folytatott lejárató-, illetve gyűlöletkampányáról?

Figyelt kérdés

Én biszexuális ember vagyok, aki mindkét nem iránt érez vonzalmat. Nem érzem, hogy a mindennapokban különösképp meg lennék különböztetve azt leszámítva, hogy sok ismerősöm előjön a bu*i vicceivel, ami számomra kicsit sem vicces. A szexualitásomról csak keveseknek beszélek, nekik is mértékkel. Ugyanakkor nagyon rossz fényt vet az egész országra szerintem, hogy tényleg mi vagyunk a legnagyobb problémája ennek a vezetőségnek, és pl a cigányság vagy a fiatalok elvándorlása kicsit sem aggasztja a Fideszt. Most csak egy valamit említettem, nyilván más problémák is vannak.

Ti hogyan élitek meg így a mindennapjaitokat?

2022. jan. 16. 16:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
66%
Hagyjuk már ezt a búza mártírságot, senkit sem vegzálnak zömében attól mert meleg. Ha meg mégis, köszönjétek a provokáló lmbtq-nak ami elfogás helyett inkább gyülőletet szít. (mint az én esetemben is.)
2022. jan. 16. 16:43
 2/17 anonim ***** válasza:
75%

"pl a cigányság vagy a fiatalok elvándorlása kicsit sem aggasztja a Fideszt."

Akkor most legyünk nagyon woke-ok, és kezdjünk el rasszistázni?

Egyébként csak a prolik szoktak szexről nyiltan beszélni, mintha a személyiségük része lenne.

Pláne, hogy az hogy "queer" nem is egy szexuális irányultság. Van a heteró, a вuzi, a leszbi, meg a bi, ami kizár minden egyebet.

2022. jan. 16. 16:46
 3/17 A kérdező kommentje:
Azért kíváncsi vagyok, hogy mások hogyan látják ezt, akik érintve vannak a témában. Vegzálást énse tapasztalok, de az elfogadástól messze vagyunk még.
2022. jan. 16. 16:51
 4/17 anonim ***** válasza:
74%

Már megint egy önjelölt mártír, aki magát döfködi...

Milyen érzés, hogy annyira nem érdekel senkit ez a téma, hogy folyamatosan keltenetek kell a feszültséget ahhoz, hogy egyáltalán valaki rátok nézzen?

2022. jan. 16. 16:51
 5/17 anonim ***** válasza:
85%

"Nem érzem, hogy a mindennapokban különösképp meg lennék különböztetve"

"Az elfogadástól messze vagyunk még."

Kifejtenéd mit értesz elfogadás alatt?

2022. jan. 16. 16:52
 6/17 anonim ***** válasza:
69%
A kutyát nem érdekli, hogy hová rakjátok. A gyerekeinket hagyjátok békén. Nagy kérés?
2022. jan. 16. 16:55
 7/17 anonim ***** válasza:
75%
Fappolunk rá mégegyet
2022. jan. 16. 16:56
 8/17 anonim ***** válasza:
79%
nem lehet hogy ti járatjátok le magatok ? [link]
2022. jan. 16. 16:56
 9/17 anonim ***** válasza:
78%
#8: Pfúj! Most visszajött az ebéd...
2022. jan. 16. 17:03
 10/17 anonim ***** válasza:
79%

[link]

A gyerek feje mindent leír.

2022. jan. 16. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!