Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szoktatok mozgáskorlátozottak...

Szoktatok mozgáskorlátozottak helyén parkolni úgy, hogy közben nem lennétek erre jogosultak?

Figyelt kérdés

Mert Karácsony időnként rászorul ilyen akcióra:

[link]

2022. jan. 16. 13:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
67%

És akkor mi van ? Annyira életszerű hogy a nagyfőnök azt mondja a sofőrnek itt állj meg az pedig közli hogy nem állok, gyalogolj b.zd meg a saroktól.

2022. jan. 16. 14:22
 12/21 anonim ***** válasza:
83%

Semmi nincs. Épp arra céloztam, hogy a lakájmédia is nyugodtan relaxálhat, nem kell felháborodottan kapkodni a levegőt, mert ahogyan Orbánra sem dőlt rá a Kossuth Lajos utca, amikor rendszeresen telibe parkolta a járdát - a babakocsis gyalogos menjen a túloldalon - Karigerire sem fog.

2022. jan. 16. 14:28
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

"Nyilván ő is ismeri a megkülönböztető jelet, így szólhatott volna a sofőrnek, hogy guruljon már arrébb. "

KG menet közben a papírjait olvasgatja, ami a következő eseményhez kell, ahogy minden más politikus is. Nem azt nézi hol áll meg egy pillanatra az autó, mert kiszállni egy pillanat, addig meg lehet állni bárhol, az pedig a sofőr felelőssége, hogy nem keresett utána más helyet. KG az eseménnyel foglalkozik, amire érkezett, esélyesen ott már várják is, kézfogások, stb. nem a parkolás köti le. Egy hivatásos sofőrnek az a dolga, hogy azt megoldja.

2022. jan. 16. 14:36
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Aki ezen szeret pörögni, annak itt egy gyűjtemény

[link]

2022. jan. 16. 14:40
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Hol itt a probléma? Ott van a KRESZ-ben, hogy ez teljesen szabályos volt ebben a formában. Arról meg nem ő tehet, hogy pár ember nem ismeri ezeket a szabályokat.
2022. jan. 16. 16:29
 16/21 anonim ***** válasza:
67%
Én úgy tudom hogy Gergely kerékpárral közlekedik.
2022. jan. 16. 17:42
 17/21 MDaniel98 ***** válasza:
Ez miért külföldi politika?:)
2022. jan. 17. 11:45
 18/21 A kérdező kommentje:
Rossz kategóriába tettem véletlenül, kösz, úgy látszik senki nem vette észre, de ilyenkor a modik nem szokták áttenni?
2022. jan. 17. 12:35
 19/21 MDaniel98 ***** válasza:
Csak akkor, ha észreveszik/jelentik nekik.
2022. jan. 17. 12:51
 20/21 anonim ***** válasza:

Jelezzük hogy rakják át a közlekedés, vagy belpolitika kategóriába, vagy most már jó lesz itt is?

2022. jan. 17. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!