Szoktatok mozgáskorlátozottak helyén parkolni úgy, hogy közben nem lennétek erre jogosultak?
A kormánymédia szerint tilosban parkolt Karácsony Gergely szolgálati autója, a KRESZ mást mond
Csak ott parkolok. A BMW-hez a szalonban adják a rokkant kártyát.
Ja akkor én jogosult vagyok.
4-es, ez igaz. De nekem sincs jogsim, és mégis megismerem a mozgáskorlátozott helyet. Nyilván ő is ismeri a megkülönböztető jelet, így szólhatott volna a sofőrnek, hogy guruljon már arrébb. Azonban ez egyiküket sem érdekelte, úgy volt ő is vele, hogy "ájjá ott Lacikám ússe lássa senki"
Az a leginkább gond vele, hogy rossz üzenete van a sztorinak, mert úgyis sokan tesznek így, nem kéne még neki is ráerősítenie, hogy az ilyeneknek sosincs következménye. És ezt a "csekélységet" akkor is felrónám neki, ha jól vezetné a fővárost.
"A kormánymédia szerint tilosban parkolt Karácsony Gergely szolgálati autója, a KRESZ mást mond"
Ez -amit a kérdező linkelt- egy másik provokáció a kormánymédiától.
Karigerire rájár a rúd. Ha már felfestette a hülye biciklisávjait akkor az emberek segítenek neki hogy megfelelően közlekedjen az autójával. A múltkor a buszsáv most a parkolás.
Összefoglalva egy szar alak, a szokásos politikus.
Nem kell a sofőrre kenni. Nem fog vitatkozni a főnökével. Annyira azért nem hülye karigeri sem hogy ne tudná mikor sért szabályt. De leszarja.
Karigeri nem közlekedik autóval. Utazik benne.
Megjegyzem egy időben Orbán szolgálati autójáról nyomták az ilyen "leleplező" képeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!