Egy hónapja kaptam védettségi igazolványt, mert átestem a covidon. Most akkor az kuka?
#7, jaja, de lenne egy kérdésem: az elhalálozásom pontosan mikorra is várható? Mert tavaly ilyenkor az volt a történet, hogy majd azonnal az első után. Aztán ebből tavaszra az lett, hogy "majd nyáron", pár héttel a második után. Most így a harmadik után ha jól tudom már néhány éves kilátásaim is lehetnek?! Ez egyre jobb!
Megtakarítási számlát azért már ne nyissak?
Figyelj Kérdező,
Milliónyian járunk ugyanebben a cipőben szerintem.
Ha érvényét veszti, akkor mi van?... Hiszen elméletileg 4 hónapra szól... Én ha letelik a négy hónap, újra elmegyek vérvételre, kerül, amibe kerül és ha még mindig van antitest és T-sejt, akkor újabb négy hónapig feltételezhetem a védettségemet!
És így tovább!...
Hiába machinálnak Orbánék: nem lehet kitörölni egy tollvonással, hogy egy évig az ellenkezőjét megengedték széles tömegeknek!
Hol az igazság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!