Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol lehet megnézni mennyien...

Hol lehet megnézni mennyien adták be CSAK az első oltást?

Figyelt kérdés

Sajnos nincsen meg teljesen az általános iskola így ezen az oldalon amit találtam nem tudom leolvasni rendesen hogy hányan vannak azok akik csak az első oltást adatták be de a másodikat már nem.

Tud valaki segíteni leolvasni?

[link]

2022. jan. 13. 23:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ja értem, így már világos. Köszönöm.
2022. jan. 13. 23:48
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ahh hülyeséget írtam :D

6 299 590fő kapott 1 oltást és 6 045 890fő kapott legalább kettőt.

>>253 700 fő kapott csak 1 oltást.<<

2022. jan. 13. 23:48
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi, egyébként ha én még csak az elsőt adattam be mert nem értem rá elmenni a 2.dikra akkor el lehet menni ennyi idővel később is? Vagy le leszek baxva?
2022. jan. 13. 23:51
 14/15 anonim ***** válasza:

Le leszel, mert baromság volt, feleslegesen adattad be az elsőt ha nem kérted a másodikat az előírt időt követően.

Mintha a fogorvosnál beadatnád magadnak a fájdalomcsillapítót, majd a várakozási időt követően már nem ülnél be a székbe hogy kifúrja és betömje a fogadat.

leszúrnak, elmondják, hogy hülyeség volt és ennyi. Ettől még természetesen mehetsz, ezt is csak azért fogják elmondani, hogy legközelebb tartsd be az utasításokat.

2022. jan. 14. 00:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, már hol láttam, és az hivatalosan kiadott adat volt-e, vagy csak valami közvéleménykutatás, de a lényeg, hogy aki egyszer oltatott, azok elsöprő többsége másodszor is. Az is ismeretes, hogy az elmúlt hónapok oltásainak elsöprő többsége harmadik oltás volt, nem addig oltatlanok első oltása.
2022. jan. 14. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!