Egyetértesz a Fidesz élelmiszerlistájával amire hatósági árat vezetett be?
Figyelt kérdés
*kristálycukor, búzafinomliszt, napraforgó-étolaj, sertéscomb, csirkemell és 2,8 százalékos tehéntej*
Ha ilyen baj van akkor én egyáltalán nem ezekre az élelmiszerekre gondolnék. A cukor, tej például teljesen nevetséges de oké ha a lista többi része normális lenne. De a húsból bár a valóban rászorulók közül alig vesznek rögtön kétféle is szerepel miközben hol van a sokkal alapvetőbb rizs, a krumpli, a leveszöldségek minimum és legalább egyfajta gyümölcs?
2022. jan. 13. 08:47
21/27 anonim válasza:
“ Kinyalhatod a senekem 11-15 :)”
A fideszes szellemi színvonal.
22/27 Magyarország jobban teljesít válasza:
Az én listám: nutella, kicsi kaviár, lazac, vodka, bor.
23/27 anonim válasza:
Mondjuk azt nyilatkozta Orbán Viktor,hogy a pálinka alapvető élelmiszer Tehát … fura, hogy kimaradt a listàról, sokan örültek volna.
24/27 anonim válasza:
Videókártya, Etherium, Bitcoin, Burgonya, mentes Nestle víz
26/27 anonim válasza:
"A gyümölcs miota alapvető ?!
Már regen is luxus volt …"
Na ezért kritikán aluli a magyar lakosság általános egészségi állapota.
27/27 anonim válasza:
A listam liszt, tojas, rizs, bab, krumpli. A hus es a gyumolcs is luxus ne vicceljunk!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!