Egyetértesz a Fidesz élelmiszerlistájával amire hatósági árat vezetett be?
*kristálycukor, búzafinomliszt, napraforgó-étolaj, sertéscomb, csirkemell és 2,8 százalékos tehéntej*
Ha ilyen baj van akkor én egyáltalán nem ezekre az élelmiszerekre gondolnék. A cukor, tej például teljesen nevetséges de oké ha a lista többi része normális lenne. De a húsból bár a valóban rászorulók közül alig vesznek rögtön kétféle is szerepel miközben hol van a sokkal alapvetőbb rizs, a krumpli, a leveszöldségek minimum és legalább egyfajta gyümölcs?
9-es fidesz bérenc. Agyhalott.
Akkor célzottan a periférián élőket kell támogatni!
Aki keres havi bruttó 600.000 ft-ot vagy akár 2 milliót is, őt nem vágja a földhöz a 10 %-os áremelkedés sem. Nem őket kell segíteni, mert ők megállnak a saját lábukon is.
Látom, mindehol ott vagy és írod a debil agymenéseidet.
13-as fidesz bérenc.
Válaszoltam. Arról én nem tehetek, hogy szellemileg debil vagy, nem tudsz szöveget sem értelmezni.
Ez már a másik kérdéseknél adott válaszaidnál kiderült!
Csak a félrevezetéshez, hazugságokhoz értesz.
Go.
Mehetsz tovább a másik kérdéshez.
A gyümölcs miota alapvető ?!
Már regen is luxus volt …
A Liszt tej olaj és a hús teljesen rendben van szerintem. A tojás még mondjuk jó lett volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!