Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy már mindenki MZP távozását akarja?

Figyelt kérdés

A MKKP szerint ideje volna lecserélni az ellenzéki miniszterelnök jelöltet.

[link]

Az ellenzéki híroldalak szerint is felbomlás közeli állapotban az ellenzéki összefogás,hatalmas a belső harc MZP miatt.

[link]

Mi a véleményetek arról hogy MZP miatt bukhat az ellenzéki összefogás?

2022. jan. 12. 14:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem lehet itt Fideszezni, meg Fidesz propagandázni, DE láthatóan már az ellenzéki sajtó is támadja MZP-T. Ezek tények...

Ezenkívül én sok ellenzéki szavazóval vagyok mondjuk úgy ügyfél- kapcsolatban, szoktam velük politikáról is beszélgetni... maradjunk annyiban, hogy ők sincsenek nagy általánosságban elragadtatva MZP től. Szerintük a legnagyobb baj, hogy a pártok, azok vezetői háttérbe szorultak, nincs komolyabb kampány, illetve mondanivalója az egységes ellenzéknek, mert MZP mindent önállóan, saját akaratából tesz. Ráadásul nagyon rosszul kommunikál.

Ez van. Kellett a nagy ellenzéki miniszterelnök jelölt választás...10 ellenzéki szavazóból 6-7 már jobban örülne, ha nem lett volna...

2022. jan. 12. 15:00
 12/18 anonim ***** válasza:
79%
#5 oda van irva, az imkopetens ellenzek miatt, amit a nep unblock le akarna valtani, de ragaszkodnak a maroknyi kis hatalmukhoz foggal-korommel
2022. jan. 12. 15:07
 13/18 anonim ***** válasza:
84%
kamu, mert én például nem.
2022. jan. 12. 15:10
 14/18 anonim ***** válasza:
71%

Az ilyen "ellenzéki háttérember" típusú személyek szerepét kellene alaposabban megvizsgálni. Azokról a kisebb-nagyobb jelentőségű helyi képviselőkről beszélek elsősorban, akik papíron, névlegesen az ellenzék soraiba tartoznak, ugyanakkor ellenzéki fronton csak látszattevékenységet folytatnak, közben pedig a háttérben seftelnek a Fidesszel. Rengeteg ilyen van... papíron MSZP-s képviselő 12 éve, közben a cégei bevételének 90%-át a város legfideszesebb köreitől kapja, meg a Fideszes polgármesterrel fotózkodik, amikor csak lehet... meg amikor szó szerint megtiltják nekünk, hogy nem tehetünk ki a megyei szervezet Facebook oldalára Márki-Zay Péter látogatásával kapcsolatos posztot, mert _központilag_ (érted, központilag) jött az utasítás, hogy csak és kizárólag a közös jelölt posztolhat róla, miközben mi néhány nap alatt elérnék 3-4 ezer embert, a jelöltnek pedig 0 ismeretsége van, ilyen egy-kétszáz lájkja van összesen... de ő posztolhat, mi nem.

"lehet, hogy a pártok nagyon profik, de eddig három kétharmadot hoztak össze a Fidesznek"

Nem azért hoztak össze három kétharmadot, mert ne lennének profik, hanem mert az ellenzékben rengeteg olyan ember van, aki abból él, hogy a Fidesznek kétharmada van.

Nem mondom, hogy Márki-Zay Péter nem csinált hülyeségeket, de ő legalább csinál valamit. Én inkább azokat venném elő, akik 11 éve asszisztálnak a Fidesz 2/3-hoz. De most őszintén, mit tud felmutatni a 6 párt?

És jönnek hozzánk is, fiatalabbak is, idősebbek is hogy ők akkor csatlakoznának, és messziről lerí róluk, hogy ők arra készülnek, hogy itt majd pozíciót kapnak, pénzt kapnak, és majd jól összemelegedhetnek a magasabb szinten álló vezetőkkel... és amikor nyilvánvalóvá válik számukra, hogy itt nincs fizetés, meg nem arról szól a dolog, hogy képviselők akarunk lenni havi 700 nettóért, akkor meg megvannak sértődve :D

Rengeteg ilyen haszonleső, lusta, semmirevaló alak van az ellenzékben IS (mint ahogy nyilván a Fideszben is). De míg az ellenzéket ezek csak visszahúzzák meg fékezik, addig a Fideszben igazából teljesen jól elvannak, mert ott bőven van pénz...

2022. jan. 12. 15:32
 15/18 anonim ***** válasza:
27%
Mindenki = Fidesz. Ahogyan nemzet = fidesz. És ezzel mindent elmondtam.
2022. jan. 12. 16:43
 16/18 anonim ***** válasza:

11 " a pártok, azok vezetői háttérbe szorultak, nincs komolyabb kampány, illetve mondanivalója az egységes ellenzéknek, mert MZP mindent önállóan, saját akaratából tesz. Ráadásul nagyon rosszul kommunikál."

Elmondta MZP, hogy ellenzéket is váltottunk, akkor miért is baj, hogy kussolnak?

2022. jan. 12. 18:32
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem csoda. Az az ember not normal dolgokat beszél
2022. jan. 13. 23:51
 18/18 anonim ***** válasza:

Ki az a mindenki?

Én nem akarom, hogy távozzon. Maradjon, bánom is én. Nem rájuk szavazok se így, se úgy.

2022. jan. 14. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!