Mi a véleményed erről?
Szerinted megfelelően és időben tájékoztatták erről a lakosokat? Vajon hány százalékban fognak a január 3-án begyűjtött kék kukák tetrapakkokat tartalmazni? Újra lesznek hasznosítva vagy mennek az égetőbe?
Nem tudom te hol élsz, a környékemen általában a helyükön vannak a dolgok. Persze, néha látok olyat, hogy a papírt zacskóstól dobják ki, na de ez még kiválogatható az üzemben.
Szerintem te olyan visszamaradott végl.ny vagy, hogy az nem lehet igaz.
Ennek semmi köze Karácsonyhoz, az FKF intézkedése.
Amúgy igen, elég rövid határidővel és rendesebb tájékoztatás nélkül vezették be, de gondolom egyrészt nincs pénzük marketingre, másrészt számolnak átmeneti időszakkal. Ahogy a válaszokon is látszik, elég sokan figyelmen kívül hagyják, szóval válogatniuk kell ezután is.
"Amúgy igen, elég rövid határidővel és rendesebb tájékoztatás nélkül vezették be"
Olyannyira rövid határidővel, hogy a kedves lakos pakolhatja át az elmúlt három hétben gyűjtött dobozait az egyik kukából a másikba. Arról már nem is beszélve, hogy mit fog tenni azzal, ami nem fér bele a sárga kukába? Merthogy az eddigi rendszer egyik előnye éppen az volt, hogy a sokaknál amúgy is túlcsorduló sárgába nem kellett még a tetrapakkokat is beleerőltetni.
"Ahogy a válaszokon is látszik, elég sokan figyelmen kívül hagyják, szóval válogatniuk kell ezután is."
Ja, hogy te ennyire jóhiszemű vagy, hogy majd szerinted abban az üzemben is válogatják majd a tetrapakkokat, ahol nem ez a dolguk.
Szóval szerintem nyugodtan nevezhetjük balfaszkodásnak, amit művelnek, még akkor is, ha célszerű lenne a sárgában gyűjteni ezeket.
Elolvastam facebookon a kommenteket erről. A hozzászólók közt egy olyat se olvastam, amely szerint ez egy hasznos döntés volt.
Azt sajnálom leginkább, hogy itt GYK-n kb. lehetetlen a Karácsony szavazóktól önkritikát várni. Pontosan ugyanazt az elvakult gondolkodást folytatják, amit a Fidesz szavazók is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!