Mit gondolsz a legújabb 1perces MZP kampányvideóról?
2022. jan. 12. 10:22
1/10 anonim válasza:
Eddig azt mondogattam, hogy mindenki oda szavaz ahová akar. De aki magától nem veszi észre, hogy ez az MZP mekkora hülye, annak szintén komoly problémái vannak fejben.
2/10 anonim válasza:
Meg sem nyitom, a vadhajtások egy propaganda szennyoldal. Annál még az Origo, meg a Mandiner is minőségibb tartalmat ad ki. Remélem felirtak a listára és kapsz ezért +1 kiló krumplit te kis nemzeti kommunista. :)
3/10 A kérdező kommentje:
#2: Ezt MZP rakta ki tiktokra, csak mások is feltöltötték máshova...
2022. jan. 12. 10:30
4/10 anonim válasza:
Ez is egy ellenzéki kampányfogás volt:
6/10 anonim válasza:
Mit kéne gondolni? MZP for president! Én rá fogok szavazni.
7/10 anonim válasza:
#6, nem president, hanem prime minister!
Nem te választod, hanem a Parlament.
A videó übergáz.
Másodszorra sikerült végignézni, akkor láttam csak, hogy tényleg MZP.
Azt hittem, csak tiszta troll szemétkedés.
De nem.
8/10 anonim válasza:
MZP stábja köszöni a gyakoris fidesz-bérenceknek, hogy minden nap tucatnyi kérdést írnak ki róla. Ezzel nagy segítséget nyújtanak abban, hogy a gyakori "politika" rovatát olvasók fejében állandóan ott legyen ő, mint Orbán ellen választható alternatíva.
9/10 anonim válasza:
"olvasók fejében állandóan ott legyen ő, mint Orbán ellen választható alternatíva"
Nem alternatíva. Rémálom.
10/10 Magyarország jobban teljesít válasza:
A Fidesz sokkal jobb. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!