Kire fogtok szavazni?
"Nem az ellenzék kormányoz hanem a fides!"
Tényleg? Nahát...
"Ne hidd azt, hogy az ellenzéknek könnyű úgy, hogy egy kolostormalac uralkodik!"
Parlamenten kívül is létezik demokrácia. Megismétlem: ha a Momentum nem alakul meg, az összes többi ellenzéki párt végbenézte volna, hogy a Fidesz megrendezi itt az olimpiát. Az összes. Egyikük sem tett egy lépést sem a mai momentumosokon kívül.
"Azért van tele az ország Soros ellenes plakátokkal,Gyurcsány ellenes plakátokkal"
De én nem azt mondtam, hogy CSAK a teljesítményével kampányol. Azt mondtam, hogy azzal IS. Mindig kampányolnak a rezsicsökkentéssel, a családtámogatással, a határvédelemmel, a gyermekvédelmi törvénnyel, a béremelésekkel, a GDP-vel, meg minden egyébbel. A kampánystratégia mindig 2 ágra oszlik: pozitívkampányra és negatívkampányra. Egy rutinos politikai párt mindkettőt csinálja. És mint ilyen, a Fidesz sem tesz másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!