Lesznek még szigorítások az omikron meg a flurona miatt?
Figyelt kérdés
gondolok ilyenre hogy bezárják a szórakozóhelyeket, iskolákat, megint az a hülye bolti korlátozás…2022. jan. 9. 11:58
11/20 anonim válasza:
Lassan elfogynak a fantázianevek...
12/20 anonim válasza:
Alfa,béta,delta,omikron..omega
Corona-flu-flurona.
Mű.
13/20 anonim válasza:
14/20 anonim válasza:
Lesz békemenet és választások, tehát itthon nem lesz ilyen.
Egy hónappal előbb lesz a következő várható tetőzés tavalyhoz képest, ez remek hír szerintem. Azt jelenti, hogy az időjárás velünk fog dolgozni.
Szerintem lezárásra nincs szükség, de az oltás és a maszkviselés fontos. Ugyan a mostani hullám kevesebb súlyos esettel jár, azonban mivel nagyon potens, ezért gyorsabban lehet képes mutálódni.
15/20 anonim válasza:
13
Akkor az esetleges keveredések miatt 24 közismert variáns helyett már legalább 48 lehet.Hacsak meg nem jelennek a tripla vagy a 4x-5x....24x kereszteződött multikulturális variánsok.És azoknak a1,a2,a3,b1,b2..c1..dc12b*+*+*+*,f.a.s.z plusz..stb. stb.keverékvariációi..
17/20 anonim válasza:
Megjelent a delta és omikron hibridje a deltakron. Nem vicc.
18/20 Magyarország jobban teljesít válasza:
Én örülnék a távoktatásnak, remélem lesz még bár vannak kételyeim.
20/20 anonim válasza:
Hát ez nagyón vices xdddd Megjelent egy víces nevű variáns xdddddddddddddd biztós cskg gidalálda walakinxddd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!