Tegnap volt 44 éve hogy hazakerült a Magyar Szent Korona. Mi a véleményetek A Magyar Szent Koronáról?Van érzelmi kötődésetek hozzá?Én pl láttam a TV ben mikor hazahozták. Érzelmi kötődést úgy is értem hogy valaki régenőrizte? Nagyapa?
#1okos válasz.biztos felpróbálta.
Biztos?Miből gondolod?
#2 Én is így gondolom.
A legfontosabb emlékünk nemzeti jelképünk.
A politikusok legtöbbje méltatlan a szakrális küldetésre. Ráadásul a kutatók szerint megbuherálták usa-ban, hogy elveszítse erejét pl ferdék rajta egyes elemek. A legjobb magyar szakértője a koronának és a szakralitásnak Pap Gábor, számos videója van 2009-es években. Például Gyurcsány idején mostohán bántak vele, ezt kifejtette Pap Gábor művészettörténész hogyan kellene bánni egy ilyen örökséggel, ami még a pápánál is nagyobb hatalommal ruházta fel a viselőjét. A pápa egy senki eg szakrális királykoz képest, és hiába teszi a fejére egy önjelölt király, hatástalan lesz.
Nem csoda, hogy Magyarországgal ez a sok tragédia történt. A cionistáknak nem tetszett, hogy a magyar király vétózhatja a pápát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!