Érdemes adni, ti adnátok pénzt a Fidesz kampányára, ennyire nincs pénzük?
Figyelt kérdés
Ma jött egy levél egy csekkel a Fidesztől hogy támogassuk őket a kampányban.... ennyire semmi pénzük?2022. jan. 6. 21:55
1/11 anonim válasza:
Tömd ki a csekkel egy fideszes ott lakó, száját :)
2/11 anonim válasza:
Kubatov lista frissítés és propaganda csekkbe ágyazva
3/11 anonim válasza:
Gyerekek ne már már x éve irányít minden pénz lehuzást megcsinál mit meg lehet.
A munkájuk gyengén szólva is az átlagon alulit surolja.
És még én adjak pénzt hogy újra 4 évet végig lophassanak?
NEM legyen elég már kérem.
4/11 anonim válasza:
Mit hisztiztek?
Nem tőletek kért a kampányra pénzt hanem a fidesz támogatóitól. semmi közötök hozzá!
Fizessétek ti nyugodtan a 444 meg a telex és a többi ballib kampánymédia tevékenységét nyugodtan ahogy eddig is tettétek, mi se szólunk bele!
5/11 anonim válasza:
Nem tudom mi ez a nagy szenzáció ezen, már akkor lehetett pénzel támogatni a pártokat amikor még pelenkába fostatok ,
6/11 anonim válasza:
Löllencs ilyenkor hun van, meg Széles Vezír?
7/11 anonim válasza:
Fizetek én a kampányukra évente többmilió Ft-ot.
ÚGy hívják: ADÓ
Ha kollektíven nem fizetnénk be, végre eltűnne a Fidesz a búsba.
De a birka magyar nép képtelen összefogni...
8/11 anonim válasza:
Szerintetek az mennyire hihető, hogy ha Lölő szállodáinak kell több milliárdos támogatás, arra természetesen van pénz, de kampányra nincs?
9/11 anonim válasza:
Száz milliót adunk a székelyföldi lósportra. A kampányra már nem jut elég.
10/11 anonim válasza:
Várható volt szilveszterkor Ádernek se volt már pénze köszönteni pezsgővel az új évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!