Mit gondoltok a Fidesz fiatalos kampányáról ?
Figyelt kérdés
Szerintem ennél nincs lejjebb. Amúgy ki mondta azt, hogy a Fiatalok szeretik a Fideszt meg, hogy ezzel lehet őket megszólítani.
#FIDESZ #Kampány,
2021. júl. 12. 15:15
1/14 anonim válasza:
Nem mondta senki hogy szeretik a Fideszt, a kampány az elég borzasztó ezt Fideszesként mondom.
2/14 anonim válasza:
Nem kellene ezeket nyomni,nem tetszik.
3/14 anonim válasza:
Viccnek jó vót.
Bár inkább nem, még annak is szar.
4/14 anonim válasza:
Szerintem kiváló és valóban fiatalos a kampány. A plakátok igazán ötletesek. Fantasztikus ötlet volt ez ismét Miniszterelnök úrtól. Így biztosan a a fiatalok is elgondolkoznak az unió és Soros káros mesterkedésein és jövőre a szavaófülkében is kinyilványítják véleményüket!
5/14 anonim válasza:
Elég sok szavazatot veszt emiatt a Fidesz.
6/14 anonim válasza:
A fiatalokra csak ilyen gagyi emojikkal lehet hatni. Szomorú ez a szintjük
7/14 anonim válasza:
Már szinte mindenki használ emojikat, így érthető, hogy ők is elkezdték, csak rosszul csinálták. Ha online nyomnák érteném, plakáton nem nagyon látom a helyét. Viszont ha valamit ennyire hirdetnek rakhanának mellé egy QR kódot, hogy az ember keresgélés nélkül megnézhesse, hogy miről van szó
8/14 anonim válasza:
Nekem tetszik, ötletes. Aki nem szereti a Fideszt, az úgyis beleköt.
9/14 anonim válasza:
Nagyszerű ötlet a Miniszterelnök Úrtól, hajrá fiatalok, hajrá Orbán Viktor, hajrá magyarország!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!