Mi a véleményetek a kormány Soros György ellen folytatott kampányáról?
Figyelt kérdés
2017. okt. 22. 22:27
1/37 anonim válasza:
"NE HAGYJUK HOGY SOROS NEVESSEN A VÉGÉN!"
Pedig ő fog, hogy ilyen ütődött a Fidesz.
4/37 anonim válasza:
Most komolyan nem értem, hogy ez ki szerint szól Soros Györgyről?
Ha szkeptikus vagy akkor ez csak a saját szavazóik megtartásáról, aktívízállásáról szól. (ami annak fényében, hogy mennyire mérik a közvélemény kutatók komoly siker)
Ha kicsit is elgondolkozol azon, hogy Soros bácsi nyílt társadalma mit jelent és hogy ez a Fidesz olvasatában mivel járhat akkor meg ez egy bevándorlásellenes/saját indentitást, kultúrát védő kampány.
5/37 anonim válasza:
Szomorú hogy nagyon sok hülye ezt beveszi :(
6/37 anonim válasza:
Hatásos. Tök mindegy, hogy a Soros barátok mit nyafognak. A Fidesznek azt kell tennie, ami a számára hatásos. És az!
7/37 anonim válasza:
Szerintem ebben igazuk van, nem kell beengedni ennyi migránst. Pláne nem fizetni nekik 9 milliót, amit majd velünk fizettetnének ki. Drága Soros Györgyünk fogadja be magához, vagy vigye Amerikába őket. Adjon nekik ő támogatást saját zsebéből, ha annyira szívügye a téma. Ne más fszával verje a csalánt.
8/37 anonim válasza:
...és nézzétek meg. van olyan agyhalott aki még el is hiszi az egészet. :D
9/37 anonim válasza:
Esküszöm éveken át oylan volt nekem Soros mintha nem létezett volna. De minél jobban felb****a a Viktort annál jobban kedvelem... XDDD
10/37 anonim válasza:
"Szerintem ebben igazuk van, nem kell beengedni ennyi migránst."
Érdekelne, hogy a milliárdokba kerülő kampány ezt milyen formában segíti elő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!