10
Ó igen, te aztán szavaztál rájuk, te kis hanta Hanna :)
12
Ez annyira tipikus:
-Ha 12 év alatt egyszer kiejtem Gyurcsány nevét az akkori korrupció kapcsán, az mánia.
-Ha 12 évig minden nap Orbánoztok, az a világ legegészségesebb dolga.
-Na és persze a kettős mérce el van utasítva, igaz? :)
#13: Te nem érted meg, hogy én nem Orbánozom? Nem vele van a bajom, hanem azzal, amilyen lett az egész párt. Kivéve néhány tagot, akik még szerintem vállalhatóbbak.
Ugyanúgy annak sem látom értelmét, amikor valaki nem tud megindokolni semmit, csak annyit mond, hogy "mert Orbán".
Nem az a baj, hogy kiejted Gyurcsány nevét, hanem mindenben és mindenkiben őt látjátok. A Karácsony 99%-ban Gyurcsány is nevetséges volt. És ezt úgy mondom, hogy egyébként Karácsonyt sem igazán kedvelem.
MZP elszólta magát, hogy Gyurcsány a főnök. Amíg ő politizál nem szabad továbblépni. Ez az ember még egyszer nem kerülhet kormány közeli pozícióba mert az katasztrófa lenne az országnak.
14
Már bocs újra, de sehol nem írtam olyat, hogy minden Ferenc testvéretek hibája. Csak leírtam, hogy ő milyen értékrendű, és valószínűleg ez sértő neked, mert levontál belőle egy butaságot :)
Általában a legvérmesebb kritikám az EU ellen irányulnak, teljesen jogosan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!