Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit vársz az új Összefogás...

Mit vársz az új Összefogás kormánytól?

Figyelt kérdés

2022. jan. 6. 19:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
36%
összefosást
2022. jan. 6. 19:16
 2/18 anonim ***** válasza:
44%
azt hogy ők majd nem lopnak , remélem kormányzás alatt felhagynak majd a lopással
2022. jan. 6. 19:16
 3/18 anonim ***** válasza:
36%
Kevesebb korrupciót, gyűlöletkampányok befejezését, médiaegyensúly visszaállítását, euró bevezetésének előkészítését, kevesebb sportra elköltött pénzt, oktatásra szánt pénz jelentős emelését, egészségügyi szakdolgozók bérének rendezését, társasházak szigetelésének állami támogatását. Most így hirtelen ezek jutottak eszembe.
2022. jan. 6. 19:19
 4/18 anonim ***** válasza:
21%

Tehát te a szavazatod adod egy közismert tolvajnak aki megígéri hogy nem lop és reménykedsz hogy így is lesz ?

Azzal lehetne leszoktatni őket a lopásról hogy nem szavazunk tolvajokra. Akire a gyanú árnyéka is rávetül arra nincs szavazat.

Ez igaz mindkét oldal politikusaira.

Ezt követően a fidesz egy 5 százalék alatt párt lenne és a jelenlegi ellenzéki pártok politikusainak is a 95 százaléka eltűnne a süllyesztőben.

2022. jan. 6. 19:54
 5/18 anonim ***** válasza:
28%
IMF hitelt, migránsokat, és meghajlást az EU akarata előtt.
2022. jan. 6. 20:01
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
#4 Én viszont nem reménykedek, hanem olyanra adom a szavazatomat, aki biztosan nem lop, és bizonyított már, hogy képes korrupció nélkül jól vezetni a városát.😉
2022. jan. 6. 20:20
 7/18 anonim ***** válasza:
9%

6

Feri bátyánk az igazi vezér, és ő nem lop? Jézusom ember...

2022. jan. 6. 20:23
 8/18 anonim ***** válasza:
41%
#7: Amúgy ez már szerintem betegség, illetve üldözési mánia, hogy mindenhol Gyurcsányt látjátok. Nem tűnt fel, hogy nem ő a miniszterelnök-jelölt, mindössze egy tizenvalahány százalékos pártnak az elnöke? Ember, eltelt 12 év, az idők változtak, új emberek jelentek meg a palettán. Lépj tovább.
2022. jan. 6. 20:26
 9/18 anonim ***** válasza:
9%

8

Ti pedig mindenhol Orbánt már 12 éve. Ez betegség.

Az pedig nem mánia, hogy tudom valakiről, hogy egy tolvaj-kozmopolita-globalista gané.

Tanuljatok meg szépen kicsik és jelentéktelenek lenni, mert idén sem jön össze a kormányváltás :)

2022. jan. 6. 20:31
 10/18 anonim ***** válasza:
52%

#9: Én nem látom mindenhol Orbánt, sőt. Régen kifejezetten szimpatikus volt, még szavaztam is rájuk. De megváltoztak. Én maradtam ugyanaz, ők nem. Sajnálom, ha ez nektek nem tűnik fel.

Ha olyan biztos vagy benne, hogy nyernek, akkor nincs mitől félned. Mindenesetre előbb vagy utóbb, de ez a nagyképűségeketek vissza fog ütni.

2022. jan. 6. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!