Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi határozza meg azt, hogy...

Mi határozza meg azt, hogy fidesz szimpatizáns legyen egy ember?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok az.lehet ezért - engem például becsületes embernek neveltek a szüleim, ráadásul úgy, hogy nem óbégattak reggeltől estig arról, hogy kizárólag ők akarnak beleugatni a nevelésembe. Ennek megfelelően például nem nyomták fel az illetékes hatóságoknál a Csipkerózsikát és a Pumuklit meg az Oroszlánkirályt, mert attól rettegtek, hogy ezek a nyomorult mesék megkérdőjelezik a hagyományos nemi szerepeket és mindmeghalok. Igaz, az én szüleim – ahogyan a legtöbbek szülei – nem hatalmukkal visszaélő dörzsölt politikusok, vagy hatalmukkal visszaélő politikusok retyerutyái, nálunk soha nem volt alapvetés, hogy mások eltaposása árán kell egyről a kettőre jutni, hogy a cél szentesíti az eszközt, mert az erősebb kutya baszik. Lehet, hogy ezért van elcseszve a nézőpontom. Lehet, hogy ezért nem tudok mit kezdeni azzal, hogy egy egész bűnbanda arra épít több mint tíz éve politikát, hogy szalonképesít mindent, ami becsületes ember szerint ciki és vállalhatatlan, hogy normává emeli a devianciát és belevigyorog a pofámba, hogy most már ezt kell zabálni, ha tetszik, ha nem. És ha esetleg nem tetszik, akkor majd elpusztítalak benneteket, nyomoroncok.
2022. jan. 6. 13:53
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
#20 hű, ezzel most lenulláztad amit felsoroltam, tényleg
2022. jan. 6. 16:01
 22/31 anonim ***** válasza:
0%

19# tudom, hogy fáj beismerned, hogy az emberek többsége jobban él, érzi is...

Amúgy meg csak annyit, miért vonnám ki magam a közteherviselésből. Eleve többet költünk, több jövedéki adót, ÁFA T fizetünk. Ezzel mások is keresnek, munkahelyek jönnek létre, adóznak, stb.

Ez a gazdaság normális működése!

2022. jan. 6. 16:06
 23/31 anonim ***** válasza:

#20 nekem az nem fáj. de pár kivételezett emberen kivül ennek nem sok köze volt a Orbán kormánynak.

tudtam hogy az áfával jössz, egyrészt az áfa ugye a szegények adója, meg nézd már meg az éves áfa bevételt. és bizony, ha nem vagy rászorulva, és mégis élsz az adókedvezménynel, akkor kivonod magad a közteherviselésből. személyesen is felelős vagy a jelenelegi állapotokért.

a covid mellett egész ágazatok lehetetlenültek el, örülök hogy te ezt úgy látod, munkahelyek jöttek létre.

a többi felvetésemre fogsz érdembe reagálni, vagy bedugod a fejed a homokba?

2022. jan. 6. 16:14
 24/31 anonim ***** válasza:
60%
Az áfát mindegyik vásárló fizeti, a nyugdíjasok is, az adókedvezményesek is, a közmunkások is, és a munkanélküliek is.
2022. jan. 6. 16:19
 25/31 anonim ***** válasza:

24# tényleg nem érted.

Többet vásárolok az átlagnál, akkor nyilván többet is fizetek.

Több szolgáltatást veszek igénybe, ott az bevétel.

Felújítják a házat, a vállalkozások jól járnak, autót veszek, az is keres, adózik, stb.

Évente 3 wellness hotel, otthagyunk 5-600 ezret.

De neked nem magyarázom tovább.

2022. jan. 6. 19:41
 26/31 anonim ***** válasza:
72%

tehát évi 500-600k-t elwellnessezel, és utána adóvisszatérítésért kucsorogsz, elvéve a pénzt azok elől akik pl nem esznek meleg ételt minden nap. igaz hazafi vagy.

nekem miért nem magyarázod? csak nem kényelmetlen a téma?

2022. jan. 6. 20:51
 27/31 anonim ***** válasza:

26# egyrészt nem kuncsorgok. Másrészt jóval több SZJA t fizetek be, és a párom is, mint amit visszakaphatunk!! Van ugyanis felső határa!

Úgyhogy nekem te ne tegyél szemrehányást, hanem te is tanulj 30 éves korodig, doktorálj, tegyél le két nyelvvizsgát, és dolgozz egy rohadtul felelősségteljes munkakörben 30 évet, aztán dumálhatunk, hogy ki mit tett a közösbe!!

25# ös

2022. jan. 7. 08:37
 28/31 A kérdező kommentje:
#27. És ez csak a fidesz alatt étvényes? Szerintem nem! Vedd figuelembe, hogy ez most szavazat vásárlás! Amit felsorolsz az másik kormány alatt is érvényrs! Már mint a tanulás, stb.
2022. jan. 7. 09:07
 29/31 A kérdező kommentje:
Ja, és még valami! Szerinted a jelenlegi oktatás olyan mint amikor te tanultál? NEM!
2022. jan. 7. 09:09
 30/31 anonim ***** válasza:

#27 fogalmad nincs ki vagyok, mennyi a jövedelmem, vagyonom. szóval aranyosak az instrukcióid. Annyi a különbség köztünk, hogy én nem szorulok az állam segítségére mint te.

tehát már minimum 60 éves vagy, értem, ezért jár neked egy kis kompenzálás, igazából akár az adómentességet is bevenné a gyomrod. az enyém meg nem. látod ezért vagy te fideszes, én meg nem.

2022. jan. 7. 09:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!