Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi határozza meg azt, hogy...

Mi határozza meg azt, hogy fidesz szimpatizáns legyen egy ember?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok az.lehet ezért - engem például becsületes embernek neveltek a szüleim, ráadásul úgy, hogy nem óbégattak reggeltől estig arról, hogy kizárólag ők akarnak beleugatni a nevelésembe. Ennek megfelelően például nem nyomták fel az illetékes hatóságoknál a Csipkerózsikát és a Pumuklit meg az Oroszlánkirályt, mert attól rettegtek, hogy ezek a nyomorult mesék megkérdőjelezik a hagyományos nemi szerepeket és mindmeghalok. Igaz, az én szüleim – ahogyan a legtöbbek szülei – nem hatalmukkal visszaélő dörzsölt politikusok, vagy hatalmukkal visszaélő politikusok retyerutyái, nálunk soha nem volt alapvetés, hogy mások eltaposása árán kell egyről a kettőre jutni, hogy a cél szentesíti az eszközt, mert az erősebb kutya baszik. Lehet, hogy ezért van elcseszve a nézőpontom. Lehet, hogy ezért nem tudok mit kezdeni azzal, hogy egy egész bűnbanda arra épít több mint tíz éve politikát, hogy szalonképesít mindent, ami becsületes ember szerint ciki és vállalhatatlan, hogy normává emeli a devianciát és belevigyorog a pofámba, hogy most már ezt kell zabálni, ha tetszik, ha nem. És ha esetleg nem tetszik, akkor majd elpusztítalak benneteket, nyomoroncok.
2022. jan. 6. 13:53
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
72%
Elmúlt 8 év !!!
2022. jan. 6. 13:54
 2/31 anonim ***** válasza:
34%
Hogy nem olyan hülye mint te, aki szerint a Fidesz akarja normává emelni a devianciát.
2022. jan. 6. 13:56
 3/31 A kérdező kommentje:
Innen nézve külön gyönyörű, hogy ezek a nagyszerű hazafiak most a híveiktől kuncsorognak könyöradományokat a választási feketekampányukra.
2022. jan. 6. 14:01
 4/31 anonim ***** válasza:
81%
Megjegyzem, hogy Magyarországon 3,8 millió a magát kereszténynek valló, közülük nagyjából 3,2 millió a választókorú.
2022. jan. 6. 14:03
 5/31 anonim ***** válasza:
79%
Van-e tükre, vagy nincs...
2022. jan. 6. 14:04
 6/31 anonim ***** válasza:
67%

Van-e agya vagy nincs? Használja is-e, avagy sem?

Van-e önrendelkezési joga, él is vele, vagy csak bólogat?

2022. jan. 6. 14:12
 7/31 anonim ***** válasza:
52%

Nem vagyok se magam se a szomszédjaim ellensége.

Én azt látom, hogy egyre több ember engedhet meg magának normális életet, van munka dögivel bárki aki boldogulni akar van rá esélye. Ezt 2010 előtt nem éreztem.

2022. jan. 6. 14:20
 8/31 anonim ***** válasza:
14%
Aki számára fontos a nemzet, a haza megmaradása a határontúli magyarok életminősége a kereszténység és hetero, fehér emberi lét elemi méltóságának megtartása azok számára a Fidesz az egyetlen méltó párt erre. Sajnos a hazai sorosbérenc ellenzék mindezek ellen van
2022. jan. 6. 14:39
 9/31 anonim ***** válasza:
43%

"Innen nézve külön gyönyörű, hogy ezek a nagyszerű hazafiak most a híveiktől kuncsorognak könyöradományokat a választási feketekampányukra."

Inkább mint Bokros csomag formájában vegyék azt el. Nemde !?

2022. jan. 6. 14:40
 10/31 anonim ***** válasza:
62%
Amint elolvasod figyelmesen a válaszokat, megtudtad.
2022. jan. 6. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!