Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi határozza meg azt, hogy...

Mi határozza meg azt, hogy fidesz szimpatizáns legyen egy ember?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok az.lehet ezért - engem például becsületes embernek neveltek a szüleim, ráadásul úgy, hogy nem óbégattak reggeltől estig arról, hogy kizárólag ők akarnak beleugatni a nevelésembe. Ennek megfelelően például nem nyomták fel az illetékes hatóságoknál a Csipkerózsikát és a Pumuklit meg az Oroszlánkirályt, mert attól rettegtek, hogy ezek a nyomorult mesék megkérdőjelezik a hagyományos nemi szerepeket és mindmeghalok. Igaz, az én szüleim – ahogyan a legtöbbek szülei – nem hatalmukkal visszaélő dörzsölt politikusok, vagy hatalmukkal visszaélő politikusok retyerutyái, nálunk soha nem volt alapvetés, hogy mások eltaposása árán kell egyről a kettőre jutni, hogy a cél szentesíti az eszközt, mert az erősebb kutya baszik. Lehet, hogy ezért van elcseszve a nézőpontom. Lehet, hogy ezért nem tudok mit kezdeni azzal, hogy egy egész bűnbanda arra épít több mint tíz éve politikát, hogy szalonképesít mindent, ami becsületes ember szerint ciki és vállalhatatlan, hogy normává emeli a devianciát és belevigyorog a pofámba, hogy most már ezt kell zabálni, ha tetszik, ha nem. És ha esetleg nem tetszik, akkor majd elpusztítalak benneteket, nyomoroncok.
2022. jan. 6. 13:53
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
25%

Tudod haver mitől lehetsz Fideszes?

Megmondom. Rohadt egyszerű.

Tedd félre a politikát, hogy ki mit mond, hazudik, csúsztat, stb.

Nézd a saját, a családod,a a barátaid, rokonaid életét egy kicsit kívülről.

Ha azt látod,hogy előre mennek, jutnak egyről a kettőre, akkor az a jó irány. Ellenkező esetben az a rossz irány...

Na, én is ilyen egyszerűen lettem Fidesz szavazó az elmúlt 10 év alatt....

2022. jan. 6. 15:12
 12/31 anonim ***** válasza:
60%
a fidesz egy vallás, logikát ne keress mögötte.
2022. jan. 6. 15:33
 13/31 anonim ***** válasza:
50%
#11 konjunktúrában könnyű, az a szociknak is ment volna. körbenéztél az elmúlt 2 évben? tényleg jó az irány? teljesen hülye vagy, vagy csak becsukod a szemed, és önmagadnak is hazudsz?
2022. jan. 6. 15:35
 14/31 anonim ***** válasza:
37%

13# igen??

Na akkor mondjad, mi a szerinted totálisan rossz irány?

Nézd nekünk jó az egykulcsos SZJA, jó a családi adókedvezmény, jó az SZJA visszatérítés, jó a rezsicsökkentés, jó az otthonteremtési támogatás, jó,hogy a jövedelmünk az elmúlt években minimum 30 százalékkal nőtt, jó, hogy nincs munkanélküli a családban.... miért is lennék hülye?

2022. jan. 6. 15:40
 15/31 anonim ***** válasza:
80%
#8 téged ennyire könnyű átverni? kis marketingduma, külsőségek, nemzeti pántlika, egy kis morzsa, és már boldog is vagy, mit érdekel téged mennyit loptak, hogy a haverokat tömik pénzzel, nem számít semmi. és persze aaz ellenzékkel szemben igényes vagy, ott észreveszel minden apró szálkát, saját oldalon meg a gerendát se. de nem baj, egyszer meg is kell ám ezt fizetni, és azt ti fogjátok, a hívek, mi nem leszünk akkora barmok, hogy még titeket is etessünk, szépen fisszafizetitek paks2-t, Fundant, a 10 ezer mrd hiányt, a kinai vasutat, eltemetitek a 40 ezer halottat, és etetitek a fideszes földesurakat nagy boldogsággal még legalább 30 évig. közben büszkén előzitek alulról majd Albániát. gratulálok, hatalmas teljesítmény!
2022. jan. 6. 15:41
 16/31 anonim ***** válasza:
80%
11-es, tök igazad van! Pl az én 30+-os generációm legalább fele külföldön van, igy ők tuti, hogy jobban élnek! A maradék, aki meg otthon nyomorog, irigykedik a többire
2022. jan. 6. 15:42
 17/31 anonim ***** válasza:

13,

bódvalenkei lakos vagy?

2022. jan. 6. 15:43
 18/31 anonim ***** válasza:
49%

16# én meg pont nem ezt tapasztalom!! Akkor???

11# es

2022. jan. 6. 15:45
 19/31 anonim ***** válasza:
64%
#14 szerinted ha kivonod magad a közteherviselésből, akkor az jó az országnak? ki fogja finanszírozni az állami feladatokat, a jóisten? majd megy az áfából? szerinted miből kaptad a szja visszatérítést, ki fogja azt helyetted kifizetni? a többiek? tök jó, ha nőtt a jövedelmed, amit közben elinflálnak, tényleg. milyen jó a CSOk, a lakásárak megfizethetetlenek lettek. szerinted a most kiszórt, szavazatvásárlás pénzeknek nem lesz erős inflációs hatása? a tavalyi és az ide hiány együtt 10 ezer mrd! ezt ki fogja beletenni, és mikor? a sok elherdált, saját zsebbe tömött euró mrd nem fog hiányozni? sikerült magunkat Románia alá leküzdeni! az elmúlt 2 évben mennyit költött az Orbán kormány azokra a válallkozásokra amik lehetetlen helyzetbe kerültek? még a covid védekezésen is 100 milliárdokat loptak, mert akkor is csak az volt a legfontosabb, nem az emberek élete. 40 ezren haltak meg eddig! jelenleg lakosságarányosan az élen járunk halálozásban. ez lenne a jó irány? 50 ezren várnak műtétre. a covid előtt évente 30 ezren haltak meg kórházi fertőzésben! évente egyre kevesebbet költ a kormány oktatásra, egészségügyre, helyette presztizs beruházások vannak meg sport. tényleg ez a jó irány? de nincs ám megszorítás! vagy itt a rezsicsökkentés. amig a világpiaci ár alacsonyabb volt, miért is mi fizettük a legtöbbet? mert azon is 1000 mrd-ket kerestek? most hogy dárább lett, szerinted ki fogja a különbözetet állni? ők? mit is mondott Orbán a 300 fölötti eruróra ellenzékből? most 370. komolyan, szerinted ez a jó irány?
2022. jan. 6. 15:55
 20/31 anonim ***** válasza:
48%

19,

mennyé Romániába!

2022. jan. 6. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!