A Fidesz kormányzása alatt (2010-2020) a magyar gazdaság 27%-os növekedést produkált, míg Szlovákia csak 20%, Csehország csak 15%-ot, ezáltal eredményesebbek voltunk mint ők. Szerintetek mi ennek az oka?
Nem vagyok egy matek zseni, elég sokat szundikáltam a matek előadásokon.
Ha nekem van 9000 Forintom és csinálok belőle 12 000-ret akkor ügyesebb vagyok, mint a haverom akinek már 15 000 van? Tényleg? Nebsszmá' :D
Ha a te fizetésedet 10%-kal emelték, de a haverodét csak 5%-kal akkor te ügyesebb vagy és jobban dolgoztál akkor is, ha te nem tudsz megvenni a fizetésedből egy 300 000Forintos TV-t ő meg igen? :D
Igen, ügyesebb vagy, mert a haverod ugyanott tart.
6
Ünnepek alatt valahogy sehol sem látszik. Egy műszaki osztályon dolgozom és egész decemberben szinte két kézzel hordták az emberek a műszaki cuccokat. Ha ez jelenti a nyomort, és a csődöt, akkor én vagyok a pápa.
Ez eurostat oldaláról van, ez nem Fidesz-statisztika. Most akkor az Unio is statisztikákat hamisít?
"Igen, ügyesebb vagy, mert a haverod ugyanott tart."
Forintban igen, euróban viszont már nem. Ha ezt az különbözetet felszorozzuk a majd 11 milliós lakossággal akkor azért kijön, hogy a cseh GDP a másfélszerese a magyarnak, holott a lakosság csak 10-12%-kal több. Tehát statisztikailag egy nézőpontból ott tart, nominálisan meg qrvára nem ott tart. Ilyenkor mit ér a százalékos varázslás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!