Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz kormányzása alatt...

A Fidesz kormányzása alatt (2010-2020) a magyar gazdaság 27%-os növekedést produkált, míg Szlovákia csak 20%, Csehország csak 15%-ot, ezáltal eredményesebbek voltunk mint ők. Szerintetek mi ennek az oka?

Figyelt kérdés
[link]

2022. jan. 5. 20:30
A kérdező szavazást indított:
Ez a Fidesz kormányzásának köszönhető.
Ez inkább a külső, Fidesztől független tényezőknek köszönhető.
43 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
87%

Nem vagyok egy matek zseni, elég sokat szundikáltam a matek előadásokon.

Ha nekem van 9000 Forintom és csinálok belőle 12 000-ret akkor ügyesebb vagyok, mint a haverom akinek már 15 000 van? Tényleg? Nebsszmá' :D

Ha a te fizetésedet 10%-kal emelték, de a haverodét csak 5%-kal akkor te ügyesebb vagy és jobban dolgoztál akkor is, ha te nem tudsz megvenni a fizetésedből egy 300 000Forintos TV-t ő meg igen? :D

2022. jan. 5. 20:39
 2/22 anonim ***** válasza:
66%
Köszönyűk fídesz!!
2022. jan. 5. 20:42
 3/22 anonim ***** válasza:
81%
Kőszönjűk Fidesz szeműnk kőnyes.
2022. jan. 5. 20:50
 4/22 anonim ***** válasza:
72%
álávjú óbán fórevvö
2022. jan. 5. 20:50
 5/22 A kérdező kommentje:

Igen, ügyesebb vagy, mert a haverod ugyanott tart.

2022. jan. 5. 21:07
 6/22 anonim ***** válasza:
87%
Azt hallottad már, hogy a statisztikákat meg lehet hamisítani? Te tényleg úgy érzed, hogy hasít a magyar gazdaság? Nem jársz boltba? Nem látod mennyi az euró, mennyibe kerül a benzin, hova rohannak az ingatlanárak?
2022. jan. 5. 21:23
 7/22 anonim ***** válasza:
92%
Alacsonyabb bázisról indultunk, százalékban könnyebb így növekedni. Abszolút értékben sajnos alig volt nálunk magasabb a növekedés, mint az említett két országnál. Persze ennek is lehet örülni, de azért nem kell tőle elájulni. Ott van például Románia, amelyik abszolút értékben még picit kevesebbet is növekedett, mégis 42,4%-os növekedésnek felel meg, mert még alacsonyabbról indultak.
2022. jan. 5. 21:29
 8/22 anonim ***** válasza:
11%

6

Ünnepek alatt valahogy sehol sem látszik. Egy műszaki osztályon dolgozom és egész decemberben szinte két kézzel hordták az emberek a műszaki cuccokat. Ha ez jelenti a nyomort, és a csődöt, akkor én vagyok a pápa.

2022. jan. 5. 21:30
 9/22 A kérdező kommentje:

Ez eurostat oldaláról van, ez nem Fidesz-statisztika. Most akkor az Unio is statisztikákat hamisít?

2022. jan. 5. 21:45
 10/22 anonim ***** válasza:
90%

"Igen, ügyesebb vagy, mert a haverod ugyanott tart."

Forintban igen, euróban viszont már nem. Ha ezt az különbözetet felszorozzuk a majd 11 milliós lakossággal akkor azért kijön, hogy a cseh GDP a másfélszerese a magyarnak, holott a lakosság csak 10-12%-kal több. Tehát statisztikailag egy nézőpontból ott tart, nominálisan meg qrvára nem ott tart. Ilyenkor mit ér a százalékos varázslás?

2022. jan. 5. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!