Mit lehet kezdeni a neten randalírozó LGBT csoportokkal?
Emberek témába akartam írni, de szerintem itt megfelelőbb.
Lényeg, hogy kommenteltem egy hír alá a Telexen, hogy túl sokat engedünk az LGBT+ -nak vagy ilyesmit. Erre rámírt egy gyerek majd egy másik, aztán még másik kettő...kettőnek szivárványos profilja volt, de mind 4 troll szerintem, hülye nevük volt arcuk meg sehol. Az egyik életveszélyesen megfenyegetett, nem gondoltam, hogy ilyen van. Az eset 2 napja volt, az egyik azóta is írogat (nem tiltottam le).
Ezek mit képzelnek és mit lehet velük kezdeni? Megijedtem őszintén szólva.
Hát pajtás én sok olyan embert ismertem, akiről biztosan tudtam hogy meleg, de hogy az összes intelligensebb, műveltebb, ápoltabb és jobb ízlésű volt mint a környezete, az biztos.
Lehet hogy azért mert még olyan időszakban szocializálódtak, amikor tanácsos volt rejtőzködniük, ezt nem tudhatom, de szembeötlően felette álltak az átlagnak.
Te indítottad a témát a kérdéseddel, vagyis te jöttél ide.
Szóval miért van az, hogy te mindenképpen melegekről szeretnél beszélni? Nem mersz ismerkedni, pedig a saját nemedhez vonzódsz? Fiatal vagy és nem engednek be abba a kricsmibe?
Velem ne próbálkozz, én a lányokra izgulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!