Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit lehet kezdeni a neten...

Mit lehet kezdeni a neten randalírozó LGBT csoportokkal?

Figyelt kérdés

Emberek témába akartam írni, de szerintem itt megfelelőbb.

Lényeg, hogy kommenteltem egy hír alá a Telexen, hogy túl sokat engedünk az LGBT+ -nak vagy ilyesmit. Erre rámírt egy gyerek majd egy másik, aztán még másik kettő...kettőnek szivárványos profilja volt, de mind 4 troll szerintem, hülye nevük volt arcuk meg sehol. Az egyik életveszélyesen megfenyegetett, nem gondoltam, hogy ilyen van. Az eset 2 napja volt, az egyik azóta is írogat (nem tiltottam le).

Ezek mit képzelnek és mit lehet velük kezdeni? Megijedtem őszintén szólva.

2022. jan. 5. 13:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
40%

Ne vedd komolyan amit írnak. Én jókat szórakozok rajta amikor agyvérzés közeli állapotba kerülnek a hülyeségeikkel. Minél jobban pörögnek annál jobban adom alájuk a lovat.

A netes kommentelés egy sport.

2022. jan. 5. 14:04
 12/26 anonim ***** válasza:
21%
Az állatvilágban is így megy, fenyítés= hiearchiai viszonyok rendezése. Ezért van manapság annyi elb... tt bokalengető libsi gyerek.
2022. jan. 5. 14:07
 13/26 anonim ***** válasza:
48%
Ja persze hierarchia viszonyok, amúgy szerinted Ferenc József egyszem fiúgyerekéből amit a császár császáranyja dolgozott ki egy alapvetően született liberális gyerek számára, áttudták programozni durva katonai neveléssel a fiú agyát liberálisból ultrakonzervatívvá? Na ugye hogy nem....
2022. jan. 5. 14:12
 14/26 anonim ***** válasza:
66%
13/ Rudolfnak alapból megvoltak a saját szellemi korlátjai, lévén hogy nem volt 100-as rossz példa :)
2022. jan. 5. 14:14
 15/26 anonim ***** válasza:
Ferenc József talán százas volt amiatt amikor így gondolkodott, hogy Istentől eredeztetette a hatalmát és nem lehetett elszámoltatni sem és hogy háborúba vitte a monarchiai népeit és nem javította ki a 67-es kiegyezés hibáit?
2022. jan. 5. 14:18
 16/26 anonim ***** válasza:
A telex oldalon nem is lehet kommentelni. A FB-on volt?
2022. jan. 5. 14:21
 17/26 A kérdező kommentje:
Van egy szórakozóhely a közelben, azt mondják melegek vannak ott. Én nem tudom de az biztos hogy szoktam látni smároló férfiakat... Néha félve megyek el az utcán.
2022. jan. 5. 14:23
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

"...Néha félve megyek el az utcán"

Miért? Kerek fenekű csinos fiatal férfi vagy?

2022. jan. 5. 14:29
 19/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de ezeknek úgyis bármi megfelel.
2022. jan. 5. 14:40
 20/26 anonim ***** válasza:
93%
Hát nekem nem úgy nem mindenki felel meg, pláne egy ápolatlan heteró incel nem....
2022. jan. 5. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!