Mit lehet kezdeni a neten randalírozó LGBT csoportokkal?
Figyelt kérdés
Emberek témába akartam írni, de szerintem itt megfelelőbb.
Lényeg, hogy kommenteltem egy hír alá a Telexen, hogy túl sokat engedünk az LGBT+ -nak vagy ilyesmit. Erre rámírt egy gyerek majd egy másik, aztán még másik kettő...kettőnek szivárványos profilja volt, de mind 4 troll szerintem, hülye nevük volt arcuk meg sehol. Az egyik életveszélyesen megfenyegetett, nem gondoltam, hogy ilyen van. Az eset 2 napja volt, az egyik azóta is írogat (nem tiltottam le).
Ezek mit képzelnek és mit lehet velük kezdeni? Megijedtem őszintén szólva.
Ne vedd komolyan amit írnak. Én jókat szórakozok rajta amikor agyvérzés közeli állapotba kerülnek a hülyeségeikkel. Minél jobban pörögnek annál jobban adom alájuk a lovat.
A netes kommentelés egy sport.
2022. jan. 5. 14:04
12/26 anonim válasza:
Az állatvilágban is így megy, fenyítés= hiearchiai viszonyok rendezése. Ezért van manapság annyi elb... tt bokalengető libsi gyerek.
2022. jan. 5. 14:07
13/26 anonim válasza:
Ja persze hierarchia viszonyok, amúgy szerinted Ferenc József egyszem fiúgyerekéből amit a császár császáranyja dolgozott ki egy alapvetően született liberális gyerek számára, áttudták programozni durva katonai neveléssel a fiú agyát liberálisból ultrakonzervatívvá? Na ugye hogy nem....
2022. jan. 5. 14:12
14/26 anonim válasza:
13/ Rudolfnak alapból megvoltak a saját szellemi korlátjai, lévén hogy nem volt 100-as rossz példa :)
2022. jan. 5. 14:14
15/26 anonim válasza:
Ferenc József talán százas volt amiatt amikor így gondolkodott, hogy Istentől eredeztetette a hatalmát és nem lehetett elszámoltatni sem és hogy háborúba vitte a monarchiai népeit és nem javította ki a 67-es kiegyezés hibáit?
2022. jan. 5. 14:18
16/26 anonim válasza:
A telex oldalon nem is lehet kommentelni. A FB-on volt?
2022. jan. 5. 14:21
17/26 A kérdező kommentje:
Van egy szórakozóhely a közelben, azt mondják melegek vannak ott. Én nem tudom de az biztos hogy szoktam látni smároló férfiakat... Néha félve megyek el az utcán.
2022. jan. 5. 14:23
18/26 anonim válasza:
"...Néha félve megyek el az utcán"
Miért? Kerek fenekű csinos fiatal férfi vagy?
2022. jan. 5. 14:29
19/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de ezeknek úgyis bármi megfelel.
2022. jan. 5. 14:40
20/26 anonim válasza:
Hát nekem nem úgy nem mindenki felel meg, pláne egy ápolatlan heteró incel nem....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!