Mit szóltok Varga Judit miniszterasszony fontos felhívásához, amelyet itt posztolt?
"A kérdező is MZP és Karácsony hülyeségeit említi"
De ha ilyenjeik vannak, akkor azt a nevükön kell nevezni. Nem mondhatom azt, hogy bölcselkedés. De ez sem gyűlölködés. A "halálkampány" viszont nagyon is az, baloldalon is kiverte rendesen a biztosítékot. De ez sem jobbról jött.
"A "halálkampány" viszont nagyon is az"
Arra gondolsz, amikor Orbán Viktor kijelentette, hogy aki nem hajlandó beoltatnia magát, az meg fog halni? Szerintem is durva kijelentések, de ettől függetlenül a békementnek továbbra sem az lenne a célja hogy ezeket felemlegessük, hanem pont ellenkezőleg, hogy ezeket a félreértéseket, megbántásokat elrendezzük. A politika maradjon politika, és a politikusok például legyen jóban egymással, legyenek barátok amint kilépnek a parlamentből. Legyen az csak egy munkahely, és ne utáljuk egymást azért, mert jobb vagy baloldali, ne utáljuk egymást a politikai véleményünk miatt, mert az emberi kapcsolatok ennél sokkal fontosabbak. Erről kellene szólnia egy békemenetnek, nem pedig a harcról.
"Azok menetelnek a "békéért", akik folyamatosan gyűlölködnek, és háborúban állnak valakivel."
Úgy van. A demokraták ilyen összejövetelekre járnak:
"a politikusok például legyen jóban egymással, legyenek barátok amint kilépnek a parlamentből"
Ez most is így van. A színfalak mögött ugye...
"ne utáljuk egymást azért, mert jobb vagy baloldali, ne utáljuk egymást a politikai véleményünk miatt"
Ez viszont sajnos messze nincs így, nem értem hogy miért, ennyire nincs rá igény? Szerintem még jó ideig nem is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!