Miért nem hallunk azóta sem a rabszolgatörvényről és hatásairól? Még sem lettek rabszolgák a magyarok?
Figyelt kérdés
2022. jan. 4. 14:56
2/12 A kérdező kommentje:
Mit nem hagytatok? :DDDDD
2022. jan. 4. 14:58
3/12 anonim válasza:
Mert előre megyünk nem hátra
btw rájött a plebs, hogy túlórával többet keres xd
4/12 anonim válasza:
Amióta komolyabban el kell számolni a túlórával, azóta óvatosabb lett minden munkaadó és így nem is lett a "rabszolga" senki.
5/12 A kérdező kommentje:
Ismerek egy céget ahol mindjárt az elején közlik a dolgozóval, hogy itt jól megy a cégnek és dübörög a gazdaság, viszont annyit kell dolgozni amennyit egy ausztriai ingázó munkával+munkába járással tölt egy nap. Viszont a fizetés is összesen kb annyi mint Ausztriában.
2022. jan. 4. 15:06
6/12 anonim válasza:
Szép kis balos propaganda volt,kb mint nyáron amikor a hvg azt kamuzta hogy alig vannak a balatonnál.. 😅. Na meg az mszp-s repülős molinó, "szabad strandot mindenkinek" jeligével.. 🤦♂️ Komolyan, ezeket csak a legbutább szemellenzős emberek veszik be.
7/12 A kérdező kommentje:
Nyáron a siófoki tömegben az aranyparti szabadstrandon elhúzott egy repülő az MSZP hirdetésével, hogy szabadstrandot mindenkinek! :DDD
Az megy a Balatonon szabadstrandra aki akar!
2022. jan. 4. 15:30
8/12 anonim válasza:
Igen én személyesen is láttam Tihanyba voltam az idén, kapásból 3 szabadstrandra is eltudtam menni 20-30 perces kocsiúton belül.
9/12 anonim válasza:
Ez csak a tudatlanságodat reprezentálja. Rabszolgatörvénnyel nem a túlóra a baj, hanem a munkaidőkeret. Nemrég a kormány lehetőséget biztosított a cégeknek, hogy egyoldalúan 2 évre megnövelje, amivel a többség azonnal élt is.
10/12 anonim válasza:
Mert ha egy dolgozó felszólalna ellene, a munkaadója azonnal a futkosóra küldené.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!