Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nemzeti Fideszesek! Ti mennéte...

Nemzeti Fideszesek! Ti mennétek önként a seregbe egy esetleges Ukrajna elleni háborúba?

Figyelt kérdés

A kérdés csak Fidesz szavazókhoz szól, kérlek csak azok szavazzanak.

A helyzet úgy áll, hogy pár hete indirekt módon ugyan, de Ukrajna katonailag megfenyegetett minket. És nem csak szavakban, de elvileg a Donyecki sereget Kárpátaljára, a magyar határhoz vezénylik. Erre meg most hallom, hogy Orbán valami iszonyú horror összegért, gondolomezt is hitelre, valami 120.000.000.000 forintot költött hadászatra. Ezt csak azért írom, hogy akár még valóság alapja is lehet a dolognak.

Fidesz szavazók, ti mennétek harcolni ukránok ellen, akik külhoni honfitársainkat elnyomják, jogokat vonnak el tőlük, üldözik, meggyalázzák, sőt listázzák? Kockáztatnátok akár az életeteket is a haza dicsőségéért?

2022. jan. 4. 14:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
#8. Egyetértek, lásd a 9-es válaszom.
2022. jan. 4. 14:42
 12/21 anonim ***** válasza:
#3 Az lehet, de én szerencsére nem vagyok baloldali. :D
2022. jan. 4. 14:42
 13/21 anonim ***** válasza:

én ellenzékiként is mennék mert rühellem az ukránokat

(nem az embereket, hanem a politikájukat)

2022. jan. 4. 14:47
 14/21 anonim ***** válasza:
Én mennék, majd a veteránokkal szerveznék egy puccsot, így hatalomra kerülvén a balosokat mind gázkamrába terelném a kettessel együtt.
2022. jan. 4. 14:48
 15/21 anonim ***** válasza:
Nemzeti Fideszes az oximoron.
2022. jan. 4. 15:22
 16/21 anonim ***** válasza:
#15. Azért van ám pofa a baloldalon. :DD
2022. jan. 4. 15:25
 17/21 anonim ***** válasza:
tiszta logikus lenne egy 44 milliós lakosú országot betámadni....
2022. jan. 4. 16:43
 18/21 anonim ***** válasza:
ezt a baromságot találták ki a cap központban?
2022. jan. 4. 17:03
 19/21 anonim ***** válasza:
62%
Imádom, hogy az egybites emberkék szerint, akiknek a csekély felfogóképességük szerint a világ csak fekete meg fehér, minden nem Fideszes csakis baloldali lehet. :D Ha a Fidesz jelentené a jobbolalt, még libsi is szívesebben lennék.
2022. jan. 4. 18:03
 20/21 anonim ***** válasza:
#19. Hidd el, hogy totál leszarja mindenki. Betippelni a potenciális ballibekre, hogy ballibek az esetek többségében bejön, a maradék meg hisztizik egy kicsit, hogy ő egyik sem, ellenben egy igazi egyéniség. :)
2022. jan. 5. 02:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!