Érdemes most gyorsan eladni az ingatlanod az ukrán fenyegetés miatt?
Figyelt kérdés
Most még jó magasan vannak az ingatlanárak, de ha tényleg bevonul ide az ukrán hadsereg a keleti frontról már nem lesznek azok...
Mi leszünk a világ Afganisztánja/Szíriája.
2021. dec. 19. 23:13
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem, most inkább a kárpátaljai területeket érdemes felvásárolnunk.
2/10 anonim válasza:
Ennyi hülye kérdést egy neve nincs senki melldöngetése miatt.
3/10 anonim válasza:
Én már menekítem a családot. Megyünk Bécsbe a rokonokhoz. Kitartást mindenkinek. Isten irgalmazzon az otthon maradtaknak.
4/10 anonim válasza:
Én meg vonulok be és pörkölök oda az ukránoknak.
6/10 anonim válasza:
Ez valami szándékos pánikkeltés? Minek vonulnának be ide az ukránok? Ők egyelőre NATO tagok akarnak lenni. Ha megtámadnának egy NATO országot, az nem segítené őket ebben.
7/10 anonim válasza:
Hetes te egy kicsit lemaradtál a világ folyásáról. Putin nem szeretné ha Ukrajna NATO tag lenne, mert mért akarna épp egy NATO tagot a szomszédságába? Már pedig a NATO tagság alapfeltétele, hogy senkivel sem állhat hadban és nem lehet területi követelése. Az sincs meg ugye, hogy Putin odapörkölt nekik, hogy véletlenül épp hadban álljanak? Akkor vágd ki a tévéd is a géped is mert csak jáccásra voltak jók eddig.
8/10 anonim válasza:
Figyelem, figyelem!
NINCS hivatalos fenyegetés az ukrán kormány és hadvezetés részéről és a rémhírekkel ellentétben csapatokat sem irányítottak az ukrán-magyar határhoz!
Az hogy valami elmebeteg egy budapest tv szintű csatornán összehordott valami ökörséget, az nem fenyegetés.
9/10 anonim válasza:
Az - és ezt komolyan írom - tényleg nem fenyegetés, hogy vissza vezényelnek az állomáshelyére akármilyen létszámú alakulatot! Köpködni meg bárki köpködhet, - pláne ha egy utolsó utáni senki helyettes! Szánalmas, hogy sok értelmi fogyatékos mit levágott itt röpke egy óra leforgása alatt! Ennyi bohócot egy rakáson!
10/10 anonim válasza:
Haverom a honvédség olyan köreiben mozog hogy minden ilyesmivel képben van. Semmi nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!