Újabb fenyegetés Bige Lászlónak: az állam átveheti a műtrágyagyára üzemeltetését! Demokrácia,mi?
Lehet keménykedni, tönkre lehet tenni pl. Bige Lászlót és a cégét is, de ez szavazatokban mérhető veszteséget jelent.
Ezzel együtt én Bige helyében nem adtam volna pénzt az ellenzéknek. Nem hinném, hogy pár millión múlik a győzelmük (egyáltalán, hogy pénzen múlik), akkor meg jobb kivárni, mi lesz.
Hát ha valaki direkt szivatni akarja a magyar gazdákat, akkor lépjenek is fel ellene. Szánalmas ez a fickó, csak mert lebukott a piszkos üzelmeivel, ezért ártani akar ártatlan magyar kistermelőknek.
Egyébként a kérdésben szereplő hazugsággal szemben korábban semmi ilyesmi nem történt, de az itt ideje, hogy példát statuáljanak rajta.
A benzinkutak is ebbe a cipőbe járnak, az üzemanyag árszabásba az is benne van ha nem tart nyitva a kút az állam átveheti.
Kommunistábbak már mint a szovjetúnió fénykorába.
Tájékozatlanok kedvéért:
" Bige László, a Nitrogénművek Zrt. tulajdonosa még fenyegetésnek beillő nyilatkozatot is tett a gazdák irányába, miszerint idén csak egy napig tervezik kiszolgálni a magyar vevőket."
Bocs, az origónak azt sem hiszem el, amit kérdez.
Hitelesebb linket tudnál mondani?
7 es, szabad piac van nem? vagy komcsi módra ezt is beszabályozzák? a fidesz mikor kívánja bevezetni a kajajegyeket?
Ha nekem van egy sajtüzemem ÉN döntöm el kinek adom el! Nem a kormány! kivéve kommunista államoknál persze :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!