Mi lehet olyan értékes Daniel péterben, hogy a Moszat vigyáz rá?
Figyelt kérdés
Azt írta Daniel Péter, hogy Izraelben a Moszat vigyáz rá. De ki az az ember, amikor csak egy lecsúszott kis magyar ügyvéd, akit a kamarából is kizártak, közmunkára ítélték, mert pl szobrokat öntögetett le. Miért vigyázna rá az izraeli titkosszolgálat?
Amúgy szerinte ő az ördög ügyvédje ill ő is
2022. jan. 3. 18:50
11/19 anonim válasza:
A MOSZADot sehogy, mert az nem magánszemélyeknek dolgozik.
Szerintem szimplán arról van szó, hogy egy bukott senkiként próbálja magát fontosnak láttatni, ez tartja életben.
Amúgy meg, aki annyira félti az életét, az nem posztolgatja faceboojra, hogy éppen hol zabál stb.
13/19 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi. Szegény.
2022. jan. 3. 19:47
14/19 anonim válasza:
Egy magyarellenes beteges hazudozóról beszélünk... Nem csoda, hogy oda ment, ahova.
15/19 anonim válasza:
Azert vigyaznak ra, hogy Izraelben ne tudjon szobrokat leonteni festekkel :)
16/19 anonim válasza:
Szerintem semmi köze a Moszadhoz, sosem volt normális a pali.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!