Mi lehet olyan értékes Daniel péterben, hogy a Moszat vigyáz rá?
Azt írta Daniel Péter, hogy Izraelben a Moszat vigyáz rá. De ki az az ember, amikor csak egy lecsúszott kis magyar ügyvéd, akit a kamarából is kizártak, közmunkára ítélték, mert pl szobrokat öntögetett le. Miért vigyázna rá az izraeli titkosszolgálat?
Amúgy szerinte ő az ördög ügyvédje ill ő is
Bocs. Most látom hogy egy betűt elírtam. Igen. Nem vagyok otthon a titkosszolgálatokban ezért kérdezek. De én merek kérdezni!
"Mert az izraeliek nem olyan töketlenek mint az olaszok."
Miért töketlenek az olaszok? Ha igaz a konteo akkor végülis jól kivégezték, nemde? Eredményesen. Szegény párát
"Ők nem szeretik ha külföldi titkosszolgálatok kivégzéseket hajtanak náluk végre."
Romában halt meg az pedig Olaszországban van. Nem ismered a térképet?
És ha valóban védenék pl akkor nem lehet megölni? Szegény Fenyőt is nem tudom milyen titkos emberek védték és legépfegyverezték.
Sántít az egész kamu konteo
Ha van elég pénze, fizethet testőröket (Izraelben van a világ legjobb testőrképzése), de a titkosszolgálat magasról leszarja, hogy mi van egy random magyarral ott, azok a terroristákkal vannak elfoglalva.
És egyik kommentelőnek: Jelenleg az olaszoknál sem végeztek ki senkit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!