A balosok orákulumja, Pottyondy Edina, miért nem vállal vitát?
2021. nov. 17. 21:36
A kérdező szavazást indított:
Fél
Így nem tudja felmondani a begyakorolt szöveget.
20 szavazat
1/25 anonim válasza:
Nem orákulum. Az ellenzékben nem úgy tekintenek a kommentátorokra, mint a fideszesek Bayerre meg a többire.
2/25 A kérdező kommentje:
150 ezres feliratkozóval rendelkező influencer, és mint kiderült éles helyzetbe egy senki.
2021. nov. 17. 21:47
3/25 anonim válasza:
Látszik a videóiban, hogy ezek bizony nem röktönzött poénkodások, hanem hosszú órák alatt rak össze 1-1 videót. Vitában elvérezne, mikor improvizálni kell.
Amúgy vicc nélkül, szerintem ő viszonylag elfogulatlan. Momentumot úgy szétoltotta pl. youtube dislikes videóban 🙄.
4/25 anonim válasza:
„Túlságosan szeretem a f *szt és a drogokat ahhoz, hogy politikus legyek”
Mondotta Pottyondy Edina. A kinézetéből ítélve úgy tűnik, egyikhez sem jut hozzá. :D
5/25 anonim válasza:
2: akkor olyan, mint Orbán Viktor, aki szintén menekül a vita elől
6/25 anonim válasza:
#5: Orbán kiállt Hornnal, kiállt Medgyessyvel, kiállt Gyurcsánnyal (2x is).
7/25 anonim válasza:
Aki pl. meg tud írni egy hosszabb elemző cikket, az nem feltétlenül jó a valósidejű vitában. Ezek eltérő készségek. Ha valaki szerencsés, akkor megvan benne mindkét készség, de az emberek többségében inkább vagy az egyik, vagy a másik van meg.
8/25 anonim válasza:
6: és azóta egyszer sem. Rájött, hogy nem jó benne?
10/25 anonim válasza:
Nem tudom kiírja a szövegét, de ezt Hofi Géza brutális sikerrel adná elő. Például Hofi Bolondokháza előadása zseniális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!